Filters

Algemene afvalbakken

36 producten


Algemene afvalbakken

Carel Lurvink biedt u verscheidene merken afvalbakken. Waaronder onder andere Brabantia, Curver, Kimberly-Clark, Rubbermaid & Vileda. Deze afvalbakken bestaan uit verschillende materialen, zoals Kunststof, Aluminimum, Metaal, Polyester, Polyethyleen of RVS.

Afvalbakken voor professionele omgevingen

Naast de gebruikelijke prullenbak en papiermand biedt Carel Lurvink ook afvalbakken die voldoen aan de specifieke eisen van professionele werkomgevingen. Denk hierbij aan speciale kunststof- en RVS-prullenbakken die gemakkelijk schoon te houden zijn, ideaal voor werkplekken waar extra nadruk ligt op hygiëne. Op deze manier voorzien wij ook in op maat gemaakte oplossingen voor veeleisende omgevingen als het gaat om afvalbeheer.

Een prullenbak voor iedere situatie

Waarschijnlijk bent u bekend met prullenbakken voorzien van een sensor, maar bij Carel Lurvink hebben we een uitgebreid assortiment aan diverse afvalbakken. Er zijn dus talloze mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een nieuwe prullenbak. Het is daarbij essentieel om te bepalen welke maat het meest geschikt is voor uw situatie. De meest gangbare maat is prullenbakken van 60 liter, maar de keuze varieerd van 10 tot 110 liter. Natuurlijk wil het oog ook wat, kies dan ook een afvalbak wat naadloos past bij de rest van uw interieur. Zo zal een rond model meer organisch ogen terwijl een vierkant model een strakke look heeft. 

Professionele afvalbakken online bestellen of met advies?

Toch meer informatie nodig? Of benieuwd naar onze bijhorende vuilniszakken? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag!