Filters
Toepassing
Merk

Werkhandschoenen voedingsindustrie

7 producten

Active filters

In de voedingsmiddelenindustrie worden ten behoeve van de hygiëne veel werkhandschoenen gebruikt. Het dragen van handschoenen draagt immers in belangrijke mate bij aan het voorkomen van de verspreiding van bacteriën en andere ziekteverwekkers. Carel Lurvink biedt diverse disposable nitirl handschoenen, waarbij men tevens de keus heeft uit poedervrij en allergievrij.

Eveneens van groot belang binnen de voedingsindustrie, zijn werkhandschoenen die verwondingen dienen te voorkomen. Het gebruik van scherpe materialen zoals messen, glaswerk of chemische stoffen, maakt het risico op verwonding extra groot. Gecoate werkhandschoenen zijn in deze omstandigheden ideaal. Ook voor de situatie waarbij de handen juist tegen hitte of koude beschermd dienen te worden, zijn er speciale werkhandschoenen voor de voedingsindustrie ontwikkeld. Deze handschoenen hebben een thermische isolatie die zowel tegen kou tot -20 C⁰ beschermt, maar ook tegen warmte tot een temperatuur van maar liefst 250 C⁰.