Carel Lurvink neemt per 2023 activiteiten mr. Safe & Clean over

Overname mr Safe en Clean

Wilt u als klant van Mr. Safe & Clean een bestelling plaatsen?

Klik dan op onderstaande button. Komt u er niet uit of heeft u advies nodig? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met onze Customer Solution Specialisten via 053 - 434 43 43 of [email protected].

Overname mr. Safe & Clean

Carel Lurvink heeft de activiteiten van mr. Safe & Clean in Oldenzaal overgenomen. Deze week hebben de directies van beide bedrijven de vereiste stukken ondertekend. Het professionele assortiment van reinigings- en veiligheidsartikelen van mr. Safe & Clean past uitstekend binnen de Carel Lurvink Groep.

Deze overname betekent voor Carel Lurvink een uitbreiding van het assortiment duurzame schoonmaakoplossingen. “Als familiebedrijf zit duurzaamheid in ons bloed. Of het nu gaat om huisvesting, transport of het ontwikkelen en produceren van artikelen… Bij alles wat we doen, houden we rekening met mens, dier en milieu. Groen is goed doen, noemen we dat”, aldus Julius Lurvink. “We krijgen vanuit onze klanten ook steeds vaker de vraag naar duurzame artikelen. Dankzij het brede productaanbod en de kennis van de medewerkers van mr. Safe & Clean, kunnen we onze klanten nu nog beter van dienst zijn.”

Michèl Olde Damink, eigenaar van mr. Safe & Clean: “We staan bekend als sterke speler in de markt voor reinigings- en veiligheidsartikelen. We zijn geruime tijd aan het kijken hoe we de dienstverlening. verder kunnen professionaliseren. In gesprekken met Caspar en Julius Lurvink bleek dat wij een gedeelde visie hebben over de wijze waarop een optimale dienstverlening ingericht moet worden. Ook op het gebied van duurzaam ondernemen liggen we perfect op één lijn. Met een gerust hart draag ik dan ook de activiteiten van mr. Safe & Clean over aan de Carel Lurvink Groep.”

Gerelateerde artikelen