Filters

Bouwreiniging

1 product

Bouwreiniging

Na een lange tijd van klussen en bouwen is uw nieuwbouw eindelijk af. Toch ligt er nog veel stof, zand, verf- en cementresten. Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor al uw benodigheden om uw nieuwbouw schoon te krijgen. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment bezem- en borstelwerk voor diverse straatbezems, zaalvegers en andere bezems of stofblikken.

Voor de meer hardnekkige bouwresten kunt u gebruik maken voor onze verfreiniger en zoutzuur oplossing. De voornaamste toepassing van onze zoutzuur 30% is gevelonderhoud maar kan ook goed ingezet worden om kalk of cementresten van natuursteen, gebakken tegels en baksteen te verwijderen. Ook kan het gebruikt worden voor de verwijdering van oxidatievlekken op metalen. 

WAARSCHUWING! Gebruik dit product niet op kalkhoudende of andere niet-zuurbestendige materialen. Dit product kan brandwonden veroorzaken en irriterend voor de ademhalingswegen zijn! 

De verfreiniger kan gebruikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Door de goede eigenschappen van de verfreiniger hoeft de ondergrond niet meer te worden nagewassen. Zo kan u nog sneller beginnen met het schilderwerk. Carel Lurvink heeft een uitgebreidt assortiment schildersartikelen, van verfrollers tot schuurmaterialen. Alles voor dé professionele schilder!

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.