Vikan slangenset warm water blauw 10mtr

Art: 9335B
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Flexibel en toch sterk

Omschrijving

De Vikan heetwaterslang is het perfecte gereedschap voor elke reinigingsklus waarvoor water tot 70°C nodig is. Hij heeft een 1/2" Q-koppeling aan beide uiteinden, waardoor hij compatibel is met meerdere Vikan-producten en ook met andere merken. Met dit geavanceerde product kunt u gemakkelijk een geschikte waterkraannippel bevestigen (0700 voorzien voor 1/2", 3/4" en M22x1 schroefdraad types) om optimale prestaties uit uw reinigingsproces te halen. De Vikan heetwaterslang is perfect ontworpen voor professioneel gebruik en is gemaakt van duurzame materialen die een lange levensduur bij dagelijks gebruik garanderen. Met zijn eenvoudige bediening en veilige Q-koppelingen biedt hij een voordelige oplossing in complexe omgevingen zoals industriële omgevingen en magazijnen. En omdat hij bestand is tegen hete temperaturen, kan deze Vikan slang worden gebruikt zonder risico op blijvende schade of aansprakelijkheidskwesties, waardoor het de ideale keuze is voor al uw warmwaterbehoeften.

Technische gegevens

Max. bar druk: 20 bar
Materiaal: PVC; Verchroomd messing
Breedte: 320 mm
Lengte/Diepte: 340 mm
Lengte slang: 10 meter of 20 meter
Netto gewicht: 2,6 kg
Maximale gebruikstemperatuur (niet in contact met voedsel): 70°C

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Doseersystemen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Blauw

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren