Vikan hygiene deksel voor emmer 6ltr paars

Art: 5689P
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Afsluitbaar
  • Duurzaam product

Symbolen

Food keurmerk Glas-Vork Food keurmerk Glas-Vork

Bijbehorende producten

Blauw
Paars
Groen
Geel
Oranje
Rood
Wit
Zwart
Bruin
Limegroen
Grijs
Roze
12 liter
6 liter

Omschrijving

Het deksel voor de Vikan Hygiene Emmer 6ltr is een waardevolle aanvulling om uw omgeving hygiënisch te houden. Gemaakt van duurzaam plastic, is dit deksel ontworpen voor langdurig gebruik en betrouwbaarheid. Het is voorzien van een eenvoudig te gebruiken montagesysteem zodat het veilig aan de emmer kan worden bevestigd, zodat er geen vreemde voorwerpen in de emmer terechtkomen wanneer deze voor opslag wordt gebruikt.

Dankzij het slanke en professionele ontwerp kunt u dit apparaat naadloos integreren in elke omgeving. Bovendien vergemakkelijkt de centrale randstructuur het veilig stapelen van emmers om de ruimte in uw bedrijf te optimaliseren. Kortom, dit deksel is de ideale keuze om een veilige en gezonde omgeving te creëren en tegelijkertijd stijlvol en professioneel te blijven.

Technische gegevens

Materiaal: Polypropyleen
Breedte: 250 mm
Lengte/Diepte: 295 mm
Netto gewicht: 0,11 kg
Maximale gebruikstemperatuur (contact met voedsel): 100°C
Maximale gebruikstemperatuur (niet in contact met voedsel): 100°C

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 12 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Schoonmaakemmers. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Grijs
Eigenschap Food

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren