Carel Lurvink

EtagewagensEtagewagen

Een etagewagen is ideaal voor het vervoer van zware goederen. Of het nou in het magazijn, op de werkplaats, in een hotel of in de horeca is; een etagewagen is een goed transportmiddel om (zware) goederen efficiënt en veilig te vervoeren. Ze hebben verschillende niveaus zodat gemakkelijk zo veel mogelijk artikelen vervoerd kunnen worden. Wij bieden verschillende soorten, in verschillende formaten zodat voor iedereen een geschikt exemplaar aangeboden wordt.  Onze wagens zijn stabiel en hebben een hoge draagkracht. Een hoge draagkracht is belangrijk als u zware goederen wilt vervoeren. Al onze wagens zijn voorzien van rubberen wielen. Rubberen wielen zorgen ervoor dat de vloeren niet beschadigd worden en de wagen een goede grip heeft op gladde oppervlakken. Goede remmen voorkomen dat de wagen wegrolt.

Etagewagen met hoge draagkracht

Heeft u een etagewagen nodig met hoge draagkracht? Kies er dan 1 waar het frame gemaakt is van roestvrijstaal (RVS) of roestvrijstaal. De etages moeten ook stabiel zijn om een hoge draagkracht mogelijk te maken. Daarom zijn etages gemaakt van robust hout.

Etagewagen uit kunststof

Etagewagens die volledig uit kunststof bestaan zijn lekker licht en bewegelijk waardoor ze makkelijk vervoerbaar zijn. Zowel het frame als ook de schappen zijn gemaakt van kunststof waardoor het makkelijk is deze te reinigen en dus geschikt zijn voor ruimtes waar hygiëne uiterst belangrijk is. Ideaal voor bijvoorbeeld de voedselindustrie, kantines en ziekenhuizen. Om het ophopen van vuil te voorkomen moeten ze wel naadloos en voegvrij zijn.

Beveiliging van goederen

Om te voorkomen dat goederen van de planken glijden kunt u een etagewagen kiezen met legborden die een verhoogde rand hebben. Dit is ideaal om bijvoorbeeld vloeistoffen te vervoeren.

Gesloten etagewagen of kastwagen

Met een gesloten kastwagen voorkomt u dat goederen van de planken afvallen. Daarnaast ziet een gesloten kastwagen er stijlvol uit en zijn ze erg hygiënisch doordat de inhoud niet in contact kan komen met de omgeving.

Etagewagens met roosterwanden

Een roosterwand voorkomt dat goederen vallen. U kunt kiezen uit een etagewagen met roosterwanden aan één, twee, drie of zelfs alle vier zijdes. Het voordeel van een wagen met rooster in vergelijking met een gesloten kastwagen is dat u de zicht op de goederen houdt.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur