Filter

Merk


KleurMaat

MateriaalCategorie

Plumeaus

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Plumeaus

Bent u op zoek naar een goed hulpmiddel om meubels en voorwerpen af te stoffen? Een plameau is speciaal ontwikkeld voor het afstoffen. Een plamaeu heeft een steel met een zachte borstel van synthetisch materiaal. Dit synthetische materiaal houdt door middel van statische elektriciteit stofdeeltjes vast. Hierdoor hoeft men niet zo nauwkeurig te zijn als met een stofdoek.

Naast plameau’s biedt Carel Lurvink ook diverse stofdoeken en stofhoezen. Met een stofdoek verwijderd men alleen het vuil waar ook echt grondig overheen gewroven is. De statische elektriciteit van een plameau trekt stofdeeltjes van een groter gebied aan. Al moet men wel zeggen het stof met een stofdoek als men het goed doet wel grondiger verwijderd wordt. Een ander voordeel van een plameau is dat de pluim flexibel waardoor u gemakkelijk langs randjes en kleine details kunt vegen. Daarnaast is het lichte gewicht voordelig bij het afstoffen van lampen of andere voorwerpen op hoogte. Tegenwoordig bestaan er zelfs plumeaus met telescoopstelen. Hierdoor kunt u nog makkelijker voorwerpen op hoogte bereikenen zonder het gebruik van gevaarlijke ladders. Ook kan de zachtheid en de vorm van een plameau verschillen.

Een zachtere plameau is beter geschikt voor het afstoffen van breekbare voorwerpen zoals bijvoorbeeld vazen of kunstwerken. Met een stofdoek is de kans groter dat men te veel druk op het kwetsbare voorwerp uitoefent. De meest geschikte vorm is afhankelijk van de toepassing.  Een grotere pluim is bijvoorbeeld meer geschikt voor grotere oppervlakken en een kleinere of dunnere pluim meer voor voorwerpen met veel kleine details en randjes. Een buigzame steel maakt een plameau ook geschikter voor meer verschillende toepassingen. Als u de bovenkant van een kast wilt afstoffen kunt u de stoffer gewoon buigen zodat u kunt afstoffen met een groter oppervlak pluim.
Doordat al het stof vastgehouden wordt moet de plameau na gebruik goed uitgeklopt worden.

Toepassingen

Het afstoffen van:

  • Verwarmingselementen
  • Het plafond
  • Lampen
  • Glaswerk
  • Kunstwerken
  • Jaloezieën
  • Kasten

Bent u opzoek naar andere borstels of bezems? Bekijk het assortiment van Carel Lurvink voor ragebollen, radiatorborstels of zaalvegers.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur