Filters

Schoonmaakdoeken

51 producten

CaluClean desinfectiedoekjes 680st
CaluClean desinfectiedoekjes 680st
CaluClean desinfectiedoekjes 200st
CaluClean desinfectiedoekjes 200st
CaluClean desinfectiedoekjes 200st
CaluClean desinfectiedoekjes 200st

Schoonmaakdoeken kopen bij Carel Lurvink

De reinigingsdoek vormt een onmisbaar hulpmiddel bij elke schoonmaakklus. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten verkrijgbaar, zodat aan elke schoonmaakbehoefte kan worden voldaan. Hieronder geven we u informatie over de meest gebruikte schoonmaakdoeken.

Desinfectiedoekjes

Desinfectiedoekjes zijn doekjes die geïmpregneerd zijn met een ontsmettende vloeistof of desinfectiemiddel. Deze doekjes worden gebruikt om oppervlakken en objecten te reinigen en te desinfecteren, waardoor ziektekiemen, bacteriën en virussen worden gedood of verminderd. Ze zijn handig voor snelle en gemakkelijke desinfectie in verschillende omgevingen, zoals huizen, kantoren, openbare plaatsen, ziekenhuizen en medische instellingen.

Glasdoeken

Glasdoeken zijn een specifiek type microvezeldoek, ontworpen om ramen, spiegels en andere glanzende oppervlakken moeiteloos schoon te maken. De fijne microvezel-textuur zorgt ervoor dat glasdoeken streeploos en pluisvrij reinigen. Bij het wassen van glasdoeken en andere microvezeldoeken is het cruciaal om de juiste was- en droogmethoden te volgen. Om de reinigingskracht te behouden, dienen deze doeken gewassen te worden zonder bleekmiddel en wasverzachter. Ze kunnen in de droger, maar enkel op lage temperatuur.

Handdoeken en theedoeken

Handdoeken en theedoeken zijn onmisbaar in de keuken en voor persoonlijke hygiëne. Ze komen in verschillende maten en materialen, aangepast aan hun specifieke doeleinden. Handdoeken worden gebruikt voor het drogen van handen en gezicht, terwijl theedoeken dienen om servies en keukengerei af te drogen. Het is belangrijk om ze regelmatig te wassen om hygiëne te waarborgen.

Microvezeldoeken

Microvezeldoeken, vervaardigd uit synthetische vezels, bezitten een krachtige reinigingscapaciteit. Deze doeken zijn ideaal voor diverse schoonmaakklussen. Het grootste voordeel van microvezel is dat het geen strepen of vlekken achterlaat. Bovendien biedt het een duurzame schoonmaakoplossing. Ze kunnen hergebruikt worden na het wassen en vereisen meestal geen schoonmaakmiddelen, behalve bij specifieke verontreinigingen. In ons assortiment vindt u microvezeldoeken in diverse kleuren, om kruisbesmetting te voorkomen.

Stofwisdoeken

Stofwisdoeken zijn ontworpen om stof en vuil van vloeren te verwijderen. Ze worden gebruikt in combinatie met een wisdoekhouder om het werk moeiteloos te maken. Deze doeken zijn doorgaans vervaardigd uit synthetische vezels. Afhankelijk van de vloer en het soort vuil, kunt u kiezen voor reliëf, statische kleefkracht of specifieke impregnatie. De laatste optie zorgt voor extra kleefkracht, zodat stof, haren en pluisjes effectief worden opgenomen en vastgehouden. Stofwisdoeken zijn beschikbaar zowel als losse doeken en op rollen. Een handige dispenser kan een goede aanvulling zijn.

Voor deskundig advies bij het kiezen uit ons uitgebreide assortiment staan onze specialisten voor u klaar. U kunt contact opnemen via [email protected] of 053 - 434 43 43.