Carel Lurvink

Filter

Merk

Kleur

Douchematten

Douchematten

In de badkamer gebeuren veel ongelukken. Natte tegels kunnen erg glad zijn waardoor men snel uit kan glijden als u er met blote voeten op staat. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het type tegels. Tegels met reliëf zijn geven meer grip dan gladden tegels. Een douchemat zorgt ervoor dat u na een douche niet meteen op de badkamervloer uitglijdt. Bovendien biedt een douchemat een warmere ondergrond dan een koude badkamervloer en wordt de badkamervloer niet helemaal nat terwijl u zich afdroogt. Voor extra veiligheid beschikken onze douchematten over een antislip ondergrond zodat de douchemat altijd goed op zijn plaats blijft liggen en niet wegglijt wanneer u op de mat stapt.  

Antislip douchemat

Een douchemat wordt soms ook wel een badmat genoemd. Sommige mensen definieren een douchemat of een badmat ook als een antislipmat. Antislip doucematten zijn rubberen douchmatten die ook in een bad of douche gebruikt kunnen worden. Deze matten zijn waterresistent en verminderen de kans dat men uitglijdt onder de douche of in bad.
 
Douchematten worden gemaakt van verschillende materialen. Er worden veel verschillende soorten, stijlen en kleuren douchematten aangeboden. Zoek een douchemat die past bij uw badkamer. Een houten douchemat of badmat geeft bijvoorbeeld een bijzondere en modieuze uitstraling.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur