Filter

Merk
Kleur

Materiaal

VeiligheidsklasseCategorie

Accessoires adembescherming

3M snellader Jupiter Art: 0030058
( p. st.)
excl. btw
3M Jupiter batterij Art: 0070063
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
3M Aansluitstuk Art: 502
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Accessoires adembescherming

In ons assortiment accessoires adembescherming bieden wij handige toebehoren voor gelaatmaskers, stofmaskers, gas- en dampmaskers en verse luchtsystemen. Adembescherming producten kunnen de omgevingslucht filteren en zuiveren - of ze kunnen onafhankelijke schone lucht aanvoeren (verse luchtsystemen).

Adembescherming die werkt op basis van verse luchtsysteemem of met een motorsysteem moeten regelmatig opgeladen worden. Daarom bieden wij in ons assortiment accessoires adembescherming snelladers, stationsladers, batterijen. Naast goede ademhalingsbescherming is het van belang dat de luchtkwaliteit goed gemonitord wordt. Om deze reden vindt u in ons assortiment ook betrouwbare dampen monitoren.

Verder vindt u in ons assortiment accessoires adembescherming kwalitatief goede vizieren, vizieromranding, vizierbeschermfolie, gelaatsafdichtingen, dichtingsringen, neusstukken, en losse motoren voor diverse filters. Accessoires specifiek voor adembescherming op basis van verse luchtsystemen zijn bijvoorbeeld luchttoevoerslangen, bretellen of comfortriemen, clips voor comfortriemen, ademslangen. Voor adembescherming met een motorsysteem bieden wij rugzakken voor motorunits en motoren diverse filters. Deze praktische accessoires zijn van de toongevende merken Linea, Moldex, North en uiteraard 3M. Houdt bij de aankoop wel rekening met het type adembescherming dat u bezit.

Vaak zijn accessoires voor adembescherming van het ene merk niet geschikt voor adembescherming van een ander merk. Meer weten? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur