Filters
Merk

3M veiligheidsbril

19 producten

Active filters
3M ruimzichtbril polycarbonaat ventilatie
Polycarbonaat
Acetaat

3M veiligheidsbril bestellen?

Een veiligheidsbril van goede kwaliteit is een must wanneer men het gevaar loopt de ogen te beschadigen. De 3M veiligheidsbril staat bekend om haar hoge kwaliteit en optimale bescherming. De verschillende modellen 3M veiligheidsbrillen hebben elk hun specifieke eigenschappen.
Zo heeft de 3M Solus veiligheidsbril met haar strakke design een anti-kras coating. Een ander voorbeeld is de 3M SecureFit veiligheidsbril. Deze is extra comfortabel en blijft goed zitten. Dit dankzij een uniek ontwerp waarbij de veertjes zich aanpassen aan de vorm van uw hoofd.

In een werkomgeving waarbij het risico bestaat dat er dingen in het oog terechtgekomen, is het dragen van veiligheidsbril verstandig. Kleine (stof)deeltjes die in het oog terechtkomen, kunnen namelijk pijn en irritatie veroorzaken. Splinters, chemische stoffen en metaaldeeltjes kunnen zelfs tot blijvend oogletsel leiden. In sommige werksituaties is het dragen van een veiligheidsbril verplicht. Al onze veiligheidsbrillen voldoen aan de NEN EN-166 normering.