Carel Lurvink

Filter

Merk


Eigenschap

Categorie

Accessoires gehoorbescherming

( p. st.)
excl. btw
Alpine kledingklem Art: 1498
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Accessoires gehoorbescherming

Kwalitatief hoogwaardige gehoorbescherming is tegenwoordig onmisbaar in een luidruchtige werkomgeving. Om zo lang mogelijk te genieten van de comfortabele en beschermende werking van gehoorbescherming, is het van belang dat u over de juiste accessoires beschikt die de levensduur bevorderen. Carel Lurvink beschikt over een ruim assortiment aan accessoires en hulpmiddelen, waarmee u eenvoudig uw gehoorbescherming kunt onderhouden, reinigen, opbergen of bij de hand kunt houden. Hieronder lichten wij een aantal essentiële accessoires en hulpmiddelen binnen ons assortiment gehoorbescherming uit, waarmee u de levensduur kunt vergroten en de kans op onnodige vervanging van gehoorbescherming kunt voorkomen.

Accessoires voor oordoppen

Oordoppen zijn klein en licht van gewicht, waardoor het kwijt raken van oordoppen een veelvoorkomend probleem is. Het verlies van oordoppen kan eenvoudig voorkomen worden met behulp van een opbergdispenser, opbergkoker of opbergtasje. Naast het opbergen van een enkel paar oordoppen, zorgt een oordoppen dispensers ook voor een gemakkelijke uitgifte van samenrolbare foam oordoppen. Zo biedt de 3M One Touch Pro oordoppen dispenser uit ons assortiment een snelle toegang voor werknemers die aan het werk zijn. De dispenser kan op een vrijstaande centrale plek of aan de muur gemonteerd worden en eenvoudig bijgevuld worden. Het gebruik van een uitgifte dispenser is ideaal voor een drukbezochte industriële werkomgeving. Wanneer u juist opzoek bent naar een handige manier om uw oordoppen bij de hand te houden buiten het uitvoeren van luidruchtige werkzaamheden om, dan biedt een draagkoord of kledingklem de uitkomst. Naast het goed opbergen, is het van belang om uw oordoppen schoon te houden zodat de hygiëne en geluiddempende werking behouden blijft. Met behulp van een speciale desinfectie reiniger uit ons assortiment kunt u de oordoppen op een effectieve wijze reinigen, waardoor de hygiëne en levensduur wordt gewaarborgd.

Accessoires voor gehoorkappen

Het belang van goede accessoires en onderhoudshulpmiddelen is uitermate groot voor gehoorkappen. Gehoorkappen zijn duurder in aanschaf ten opzichte van oordoppen, maar gaan daarentegen wel langer mee. Om deze lange levensduur te garanderen is het wel belang van om de gehoorkappen goed op te bergen en te onderhouden. De kussens van de gehoorkappen kunnen met behulp warm zeepwater voorzichtig schoongemaakt worden. Als alternatief hierop kunt u ook gebruik maken van de Peltor hygiënekit. Dit is een speciale hygiëneset, die bestemd is voor enkele 3M gehoorkappen. Hierbij wordt een disposable beschermende laag over de kussens van de gehoorkap gedaan, die geen negatieve invloed heeft op de geluiddempende en beschermende werking van de gehoorbescherming. Deze praktische oplossing waarborgt de hygiëne en het draagcomfort van de gehoorkappen. De hygiënekits zijn uitermate geschikt wanneer meerdere personen gebruik maken van dezelfde gehoorkappen of wanneer u werkzaamheden uitvoert in een vieze of warme omgeving.
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur