Filters
Merk

Tricorp jas

26 producten

Active filters

Werkjassen van Tricorp zijn stijlvol, comfortabel en functioneel

Gemaakt van hoogwaardige materialen

De Tricorp jassen bieden u de ideale combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Met een ruime keuze aan maten, kleuren en stijlen is er voor iedereen een geschikte jas te vinden. Tricorp jassen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van dagelijks gebruik, zonder dat u daarbij in hoeft te leveren op stijl.

Een van de belangrijkste voordelen van Tricorp jassen is de lange levensduur. De jassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de zwaarste werkomstandigheden. Ze zijn bestand tegen slijtage en scheuren, waardoor uw jas lang meegaat. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervangen van uw jas op korte termijn, wat kosten bespaart.
Naast de lange levensduur bieden de Tricorp jassen ook een hoog niveau van comfort en functionaliteit. De jassen zijn ergonomisch ontworpen en bieden u alle bewegingsvrijheid, zodat u uw werk gemakkelijk kunt uitvoeren zonder dat de werkkleding u hierbij belemmert. De jassen hebben handige zakken en opbergmogelijkheden voor gereedschap en andere benodigdheden, zodat u altijd alles binnen handbereik hebt. Bovendien zorgen de ademende stoffen voor een goede luchtcirculatie en temperatuurregeling, waardoor u koel en droog blijft tijdens uw werk.