Filter

Merk


EigenschapInhoud

Categorie

Waterzuigers

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Waterzuigers houden uw bedrijf schoon

Soms moet u naast stof ook water opzuigen. Hiervoor hebben wij waterzuigers. Deze kunnen bijvoorbeeld ingezet worden als grote hoeveelheden vloeistof moeten worden verwijderd zoals bij overstromingen, leidingbreuk, ondergelopen kelders en op platte daken. Veel waterzuigers kunnen ook gebruikt worden als/omgebouwd worden tot stofzuiger. Zo kunnen ze bijvoorbeeld kleine stofdeeltjes opzuigen, die te klein zijn voor een gewone stofzuiger. Waterzuigers worden bijvoorbeeld ook vaak gebruikt in de horeca, omdat de vloeren hier snel mee en makkelijk schoon te maken zijn. Voor elk gebruik hebben wij een waterzuiger.

Welke waterzuigers hebben wij?

Carel Lurvink heeft veel verschillende varianten waterzuigers. Zo verschillen ze onder andere in ketelinhoud, zuigkracht, kabellengte, handset inclusief/exclusief en extra toepassingen zoals een kiepsysteem, voortrein en een dompelpomp. Daarnaast zijn sommige zuigers voorzien van twee motors. Er zijn ook waterzuigers die op een accu werken in plaats van aangesloten aan een elektriciteitsbron. Deze zijn licht en liggen u altijd goed in de hand. Carel Lurvink heeft vijf verschillende merken waterzuigers.
Per merk zijn er weer verschillen in prijs en mogelijkheden. Bij alle zuigers is er sprake van balans tussen prijs en kwaliteit.

Welke waterzuiger heeft u nodig?

Als uw gewone stofzuiger niet voldoet, kunt u een waterzuiger kopen. Wat uw doel ook is, Carel Lurvink heeft het geschikte model voor u. Als u kleine hoeveelheden water wilt opzuigen, kunt u een machine nemen met minder zuigkracht dan als u grote hoeveelheden water wilt opzuigen. Ook kunt u dan een machine nemen met minder capaciteit. Maar als u regelmatig liters water moet opzuigen, kunt u beter een machine nemen met een grote capaciteit en meer toepassingen. Dit geldt bijvoorbeeld voor als u vaak te maken krijgt met wateroverlast. Voor een woonomgeving is het makkelijker om een compacter model te nemen. Deze nemen minder ruimte in en zijn wendbaarder. Voor bedrijven is het gunstig om een geavanceerder professioneel model aan te schaffen. Voor een persoonlijk advies kunt u ons bellen op 053 - 434 43 43. Of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur