Workshop disposable cleaning groot succes

Workshop disposable cleaning

Extra workshops gepland in Enschede en Hilversum

De eerste workshops over disposable cleaning in onze servicecenters waren een groot succes. Ruim 60 bezoekers hebben zich laten informeren over de mogelijkheden en de voordelen van het schoonmaken met wegwerp doeken en moppen. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, hebben we in december en januari extra workshops gepland.

Rein Hoornstra, specialist gezondheidszorg en welzijn bij Carel Lurvink: “Organisaties die al werken met disposable doeken en moppen zijn overtuigd van de voordelen en het gemak ervan. Als een van de grootste pluspunten wordt de gegarandeerde hygiëne genoemd. In de zorgsector waar hygiënestandaarden hoog zijn en reiniging aan specifieke richtlijnen moet voldoen, wordt daarom al veel gebruikgemaakt van disposable doeken en moppen.”

Misverstanden rondom disposable cleaning

Toch merken we bij andere organisaties soms nog wat weerstand. Opmerkingen als: “Ik doe het al jaren zo en het gaat altijd goed” of “Het is duurder dan het uitwassen van de doeken en slechter voor het milieu” zijn veelgehoord. Om deze misverstanden te kunnen weerleggen en mensen kennis te laten maken met disposable cleaning, hebben we in onze servicecenters in Enschede, Hilversum en Winschoten een workshop georganiseerd.

Extra workshop in Enschede en Hilversum

Dat disposable cleaning leeft onder organisaties blijkt wel uit het aantal aanmeldingen. Om iedereen de mogelijkheid te bieden deel te kunnen nemen, hebben we op 11 december in Hilversum en 24 januari in Enschede extra workshops gepland. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via onderstaande button. Tijdens de workshop wordt ingegaan op de voordelen van het gebruik van disposable doeken en moppen, worden klantcases behandeld en kunnen bezoekers vragen stellen. De middag wordt afgesloten met een demo, waarbij men zelf kan proberen of disposable cleaning wat hun organisatie is.

Gerelateerde artikelen