CaluCare ECO Comfort mini poetsrollen 1-lgs cellulose zonder kern 12x120mtr

Art: 147100
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Ecolabel

Symbolen

Ecolabel Ecolabel FSC® FSC®

Omschrijving

CaluCare ECO Comfort poetsrollen zijn gemaakt van 100% cellulose, zijn 1 laags en van goede kwaliteit. Met een hoog absorptievermogen is het CaluCare Eco Comfort poetspapier ideaal voor kleine, snelle schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast is het CaluCare papier zeer zacht en pluisarm. Tot slot heeft de poetsrol geen huls, wat uiteindelijk afval bespaart en waardoor u het direct in een dispenser kunt gebruiken.

CaluCare ECO comfort poetspapier beschikt over het EU Ecolabel en het FSC keurmerk. Het EU Ecolabel kijkt naar de gehele levenscyclus van een product en de milieubelasting van het product. Producten die over het EU Ecolabel beschikken zijn milieuvriendelijkere producten en hebben een lagere milieubelasting dan producten die niet over het label beschikken. Producten die het FSC keurmerk hebben ontvangen zijn afkomstig uit bossen die op een duurzame manier beheerd worden. Hiermee worden de bossen beschermd, de biodiversiteit bevorderd en ontbossing tegengegaan.

De poetsrollen hebben een standaardafmeting, waardoor ze in de meeste poetspapier dispensers passen. Twijfelt u hierover? Neem contact op met onze product specialisten.

Toepassing

Bestemd voor bijvoorbeeld de pantry en de keuken.

Pluspunten

+ Hoge kwaliteit 1 laags papier
+ Hoog absorptievermogen
+ Zeer zacht

Technische gegevens

Inhoud artikel 147100: 1 pak met 12 minirollen van 120mtr lang
Inhoud artikel 147150: 1 pak met 6 midirollen van 275mtr lang
Afmetingen pak (LxBxH): 54x36x20cm
Kleur: wit
Roldiameter: 18cm
Velbreedte: 20cm

CaluCare

Dit premium A+ merk product beschikt over een breed assortiment schoonmaakmaterialen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluCare
Materiaal Cellulose
Aantal lagen 1-laags

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren