Carel Lurvink

Filter

Kleur


MateriaalCategorie

Nagelborstels

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Nagelborstels

Zoekt u naar de perfecte borstel om uw nagels schoon te maken?

Een nagelborstel is een kleine borstel speciaal ontworpen voor het schoonmaken van nagels. In diverse branches waar hygiëne een grote rol speelt moet de persoonlijke hygiëne optimaal zijn. Handen moeten goed gewassen en gedesinfecteerd worden en uiteraard kan het vuil onder de nagels niet vergeten worden. Onder de nagels zitten namelijk veel ziekteverwekkers en ander vuil dat niet zomaar verwijderd kan worden bij het handenwassen. Daarom zijn er speciale nagelborstels ontworpen. Het is een tijdloos product wat altijd handig is om in huis te hebben want met een nagelborstel houdt men nagels fris en schoon. Na het klussen, tuinieren of koken kan zich immers heel wat vuil onder nagels ophopen. De nagelborstels voor particulier gebruik zijn vaak gemaakt van hout of kunststof. Een nagelborstel ontworpen voor branches met hoge hygiëne eisen zoals de voedingsmiddelenindustrie of de gezondheidszorg zijn gemaakt van polypropyleen. Polypropyleen heeft namelijk een anti-bacteriële werking. De borstelharen zijn gemaakt van polyester.

Enkelzijdige en dubbelzijdige nagelborstels

Er bestaan nagelborstels met haren aan beide kanten of aan enkel één kant. Bij dubbelzijdige exemplaren zijn de haren aan één kant korter en aan de andere kant wat langer. Langere haren maken vooral de bovenzijde van de nagel en de nagelriemen schoon. De kortere haren verwijderen het vuil onder de nagels. De kortere haren zijn vaak ook wat stugger zodat het vuil onder de nagels goed verwijderd wordt. Carel Lurvink heeft beiden in het assortiment. Een enkelzijdige nagelborstel als kunststof beugelmodel en twee dubbelzijdige nagelborstels, een van hout de ander van kunststof.

Stevige nagelborstels die lang mee gaan

Niets is zo vervelend als een nagelborstel binnen de kortste keren al gebruiksporen heeft. De kwaliteit van een nagelborstel is afhankelijk van het materiaal en het kwaliteit van dit materiaal waarvan het handvat en de haren  van een nagelborstel gemaakt zijn. Vooral het type haren is belangrijk. Men wil immers niet dat de haren plat gaan liggen terwijl de borstel maar een paar keer gebruikt is. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van de nagelborstel kunt u het beste de borstel na gebruik onder de kraan afspoelen, eventueel desinfecteren en goed laten drogen.

Toch opzoek naar ander bezem- en/of borstelwerk? Carel Lurvink heeft veel verschillende producten in zijn assortiment zitten zoals: Afwasborstels, Handvegers, Staaldraadborstels en Koperdraadborstels, Toiletborstels, Zaalvegers of Straatbezems.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur