Filter

Merk


PoolhoogteMaatMateriaal


Eigenschap

Categorie

Radiatorrol

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Radiatorrol

Met een radiatorrol creëert u muren die zo glad zijn dat de zon er in weerkaatst. Het is de beste manier om gladde ondergronden snel en structuurloos te schilderen. De roller is namelijk perfect voor prachtige, streeploze oppervlakten. Een radiatorrol is veelal gemaakt van microvezel, dat bijvoorbeeld zorgt voor de afgifte en opname van vocht. Maar een radiatorrol kan ook gemaakt zijn van andere materialen, bijvoorbeeld van nylon. Hierdoor is de rol buitengewoon sterk en absoluut prijsvrij. Elk materiaal brengt specifieke voordelen en toepassingen met zich mee. Echter, we bieden enkel verfrollers die zorgen voor een optimale verfopname en gelijkmatige verfafgifte. Ze zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor langdurige inzet.

Aanbod van Carel Lurvink

Wanneer u last heeft van oneffenheden, bieden wij u onze Profi-mix radiatorrol. Deze rollers zijn voorzien van de laatste innovaties en bieden uitzonderlijke kwaliteit. Ze zorgen ervoor dat er geen structuur achterblijft, omdat de verf zeer gelijkmatig ermee wordt aangebracht.

Wilt u (gel)coating, twee componenten, epoxy of bijvoorbeeld vloerapplicaties aanbrengen, dan is de CaluPaint radiatorrol de juiste roller voor u. De roller bevat namelijk een zeer sterk oplosmiddel bestendige polymide bekleding.

En wanneer u wilt zorgen voor een perfecte eindafwerking, moet u de rechte, super fijne radiatorrol van schuim van 5 cm gebruiken. Deze verfroller bevat namelijk een extra fijne oppervlakte structuur en is gemaakt uit CFK -vrij, oplosmiddelvrij geschuimd materiaal. Het wordt daarom aanbevolen voor kunsthars lakken en watergedragen lakken. Maar het voldoet ook in polyester en roestwerende lakken.

Naast deze rollers bieden wij diverse andere radiatorrollers die elk uitblinken in een specifieke situatie, maar diverser te gebruiken zijn. Met ons eigen premium A+ merk CaluPaint kunnen wij u hoge kwaliteit, gebruiksgemak én een betaalbare prijs garanderen bij elke roller. Op de productpagina van elke radiatorrol vindt u de specifieke voordelen, eigenschappen, (technische) gegevens en toepassingsmogelijkheden. Neem daarom een kijkje in ons assortiment en kom erachter welke rol voor u het meest geschikt is.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur