Filters

Werksokken

21 producten

Goede werksokken zeker zo belangrijk als werkschoenen

Wordt u ook zo gek van al die sokken die binnen de kortste keren weer kapot zijn? Het is soms lastig goede werksokken te vinden. Te dunne sokken geven onvoldoende comfort en ondersteuning. Met de juiste werksokken, die passen bij de werkomstandigheden, voorkomt u wrijving (en dus irritaties, blaren en transpiratie). De sokken van Bata, Tricorp, Diadora Utility, Portwest en Emma zijn van hoge kwaliteit en bieden ultiem comfort; zelfs in schoenen die helemaal niet comfortabel zijn. Met deze sokken ervaart u hoe belangrijk het is dat de sokken comfortabel zitten. Door het dragen van de juiste werksokken, voorkom je blaren en kun je de last van zweetvoeten verminderen. Naast dat het draagcomfort verhoogt wordt, wordt de levensduur en de veiligheid van de schoenen ook verlengt. Onze sokken zijn te vinden in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we werksokken voor koude, warme, natte en droge omstandigheden. Sokken horen te beschermen tegen kou of warmte, maar ook tegen de wrijving die natuurlijk in schoenen en laarzen plaats vindt. Door het dragen van goede werksokken kunnen veel pijnlijke voeten voorkomen worden.

Eigenschappen van onze werksokken:

  1. Werksokken voeren vocht af van de huid naar de buitenkant van de schoen
  2. Alle vezels in onze werksokken verkleinen de kans op voetproblemen
  3. De meeste van onze professionele werksokken zijn standaard antistatisch en beschikken over een zachte, verende zool, die reikt tot over de tenen. Dat biedt extra comfort en bescherming in veiligheidsschoeisel met stalen neuzen
  4.  De sokken zijn voorgewassen en voorgekrompen
  5. De sokken kunnen worden voorzien van een ingeweven bedrijfslogo om ze een persoonlijk karakter te geven
  6. De werksokken zijn gemaakt uit Lycra en polyamide zodat de werksokken niet afzakken.
  7. Industriële ESD-sokken zijn gemaakt uit het metaalvezel Bekinox dat elektrostatische oplading voorkomt en zo risico van schade aan componenten vermindert.

Naast werksokken worden ook hoogwaardige wandelsokken en diverse soorten sportsokken gemaakt. U kunt kiezen uit sokken me verschillende modellen. Bovendien zijn werksokken te verkrijgen in verschillende kleuren: zwart, blauw, marine blauw, grijs, antraciet, en verschillende maten.

Niet zeker welke werksokken het beste zijn voor uw situatie? Onze specialisten helpen u graag via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren