Filter

Merk


Kleur
Maat

MateriaalEigenschap

Veiligheidsklasse

CategorieDisposable gelaat

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Disposable mond- en baardmaskers

Wanneer u met levensmiddelen werkt of patiënten medisch behandelt, dan is van belang om de (persoonlijke) hygiëne te waarborgen. Zo moeten er in de in voedselverwerkende industrie, gezondheidszorg, laboratoriums, cleanrooms, tandartspraktijken en horeca extra hygiënemaatregelen getroffen worden. Twee cruciale maatregelen bestaan uit het dragen van een wegwerp mondmasker en een disposable baardmasker. Met behulp van deze hygiënische maatregelen kan het risico op kruisbesmettingen aanzienlijk verkleind worden. Carel Lurvink beschikt over een ruim assortiment van disposable mond- en baardmaskers, die toegepast kunnen worden in diverse industrieën. Daarnaast bieden wij als groothandel nog vele andere hygiëne disposables aan, die gecombineerd kunnen worden met een wegwerp mondmasker of baardmasker.

Wegwerp mondmaskers

Een wegwerp mondmasker is een onmisbaar hygiënisch beschermingshulpmiddel binnen de gezondheidszorg, tandartspraktijken, laboratoriums en voedselverwerkende industrie. De functie van een hygiënische wegwerp mondmasker bestaat uit het voorkomen dat patiënten of levensmiddelen besmet raken met bacteriën die vrij komen tijdens het praten, niezen of hoesten. Bovendien wordt ook de drager van een hygiënisch wegwerp mondmasker beschermd tegen spetters, bacteriën en andere vloeistoffen. Wegwerp mondmaskers zijn te verkrijgen in verschillende veiligheidsklassen die moeten voldoen aan de EN 14683 normering. Hierbij wordt een wegwerp mondmasker onder anderen getest op de bacteriële filter efficiëntie (BFE). Hierbij wordt de filtereffectiviteit van een masker in het tegenhouden van aerosole druppels getest. Deze test hangt ook rechtstreeks samen met de hoeveelheid bacteriën die via het masker vrijkomen in de omgevingslucht. Een mondmasker kan in twee beschermingstypes worden ingedeeld. Een wegwerp mondmasker binnen beschermingstype 2 beschikt over een grotere filtereffectiviteit dan een mondmasker van type 1. Carel Lurvink biedt diverse wegwerp mondmaskers aan die voldoen aan de EN 14683 normering. De mondmaskers uit ons assortiment zijn tevens van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een hoog draagcomfort.

Wegwerp baardmaskers

Een groot risico in de voedingsmiddelenindustrie bestaat uit het verliezen van haar, met het grote gevaar dat een haar vervolgens in het eten of product terechtkomt. Hierdoor komt de hygiëne en productveiligheid in het geding. Een persoon verliest gemiddeld 50 tot 150 haren per dag, waardoor niet alleen het dragen van een haarnetje maar ook een baardmasker van groot belang is. Door een baardmasker te dragen bent u er zeker van dat er geen baardharen in de levensmiddelen terechtkomen en wordt tevens de kans op kruisbesmetting geminimaliseerd. Binnen ons ruime assortiment hygiënische disposable kleding bieden wij disposable baardmaskers in verschillende kleuren en materialen aan. De disposable baardmaskers uit ons assortiment beschikken over kwalitatief hoogwaardige en relatief dichte structuur. Tevens beschikken de baardmaskers over een hoog draagcomfort en zijn ze met behulp van een sterk elastiek eenvoudig om de oren te plaatsen. Hierdoor sluit het baardmasker goed aan op uw gezicht.

Industrie specifieke disposable maskers

Onze eigen CaluGuard disposable baardmaskers en mondmaskers zijn speciaal ontworpen voor de voedingsmiddelenindustrie. De disposable maskers voldoen dus aan het voedselveiligheidskeurmerk en alle strenge hygiëne-eisen die gelden voor de omgang met voedsel. Zo zijn de detecteerbare wegwerp baard- en mondmaskers uitermate geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelindustrie. Hierdoor heeft u niet alleen meer grip op de hygiëne in uw werkomgeving, maar kunt u het masker door middel van de metalenstrip gemakkelijk terugvinden wanneer het ergens ingevallen is. Kortom, bij Carel Lurvink bent u aan het goede adres voor diverse disposable mond- en baardmaskers, die aansluiten op uw werkzaamheden en industrie.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur