Carel Lurvink
Terug naar overzicht

3M Peltor veiligheidshelm 3000 met ventilatie en kunststof zweetband wit

:G3000W
17,73 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

G3000 Veiligheidshelm met ventilatie en lederen zweetband.
De levensduur en het beschermende aspect van een helm worden beïnvloed door fysieke of chemische beschadiging en UV-straling van de zon. Fysieke schade is gemakkelijk zichtbaar, schade veroorzaakt door UV-straling niet.

Met de gepatenteerde Peltor™ Uvicator™ Sensor op de 3M Peltor helm is deze schade wel zichtbaar. De ronde schijf, gebaseerd op de Uvicator sensor, is iets onder het hoogte punt van de helm strategisch geplaatst. Dit punt is zorgvuldig geselecteerd voor het optimaliseren van de meting van de blootstelling aan zonlicht onder de meest voorkomende arbeidsomstandigheden. Wanneer de helm wordt blootgesteld aan zonlicht, wordt de schijf gekalibreerd voor het opsporen van de hoeveelheid ontvangen UV-straling en geleidelijk met de klok mee verandert deze van kleur; van rood naar wit. Wanneer de schijf helemaal wit is geworden betekend dit dat de helm aan de maximaal toelaatbare bestraling is blootgesteld en moet worden vervangen.

De Peltor™ G3000 is ontworpen in nauwe samenwerking met bosbouw en industriële werknemers, hij is geschikt voor gebruik in omgevingen met hoge eisen voor een effectieve bescherming, uitstekende ventilatie en een maximaal gezichtsveld.

Symbolen

Doos papier
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Jurgen Wassenaar

Jurgen Wassenaar

Bijbehorende Artikelen

( p. st.)
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur