Carel Lurvink

Filter

Merk
Kleur
Toepassing


Eigenschap

Inhoud


MVO keur
Geur

Gebruiksfreqentie

Type systeemdispenser


Categorie

Antibacterieel en bacteriostatisch

Soft Care Plus H41 Art: 100985878
( p. st.)
excl. btw
Deb Stoko UV led zaklamp Art: UV1TORCH
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Antibacteriële- en bacteriostatische zepen

Door regelmatig uw handen te wassen kunnen veel infecties voorkomen worden. Wist u dat de meeste infecties via de handen worden overgedragen? Antibacteriële- en bacteriostatische zepen helpen de overdracht van bacteriën te vermijden. Deze zepen dragen dus bij aan een hygiënische omgeving. Ze behoren tot de desinfecterende middelen.

 

Wanneer is antibacteriële zeep nodig?

Wij raden aan antibacteriële zepen alleen te gebruiken als het echt nodig is zoals bijvoorbeeld in de voedingsindustrie, gezondheidssector, landbouw, hospitalen en laboratoria. Antibacteriële zeep maakt maar liefst 99,9 % van de bacteriën onschadelijk. Het grote voordeel hiervan is natuurlijk dat overdracht van infecties en besmettingen voorkomen worden. Het nadeel is alleen dat ook de goede bacteriën die onze huid nodig heeft om gezond te blijven gedood worden. Er is zelfs bewezen dat overmatig gebruik juist het tegenovergestelde effect kan hebben en mensen sneller ziek worden. Bovendien is er natuurlijk altijd het gevaar van resistentie doordat bacteriën sterker worden als ze vaker worden blootgesteld aan desinfectiemiddelen.  

 

Bacteriostatische zeep

Wat betekend bacteriostatisch eigenlijk? Bacteriën zijn kleine eencellige organismen die zich in een waanzinnige hoeveelheid vermenigvuldigen door zich te delen. Bacteriegroei is dus exponentieel. Ze delen zich uiteraard het snelst onder gunstige omstandigheden. Ongunstige omstandigheden verlangzamen de vermenigvuldiging. Bacteriostatische producten hinderen het vermenigvuldigen van bacteriën.

 

Onze antibacteriële en bacteriostatische zepen

Wij bieden antibacteriële en bacteriostatische zepen van vele topmerken zoals Deb, Dettol, Soapy, Soft Care, Sure en Tork. Ook bieden wij zepen in verschillende kleuren, geuren en geschikt voor verschillende toepassingen. Het maakt ook niet uit of u opzoek met naar navulbare zepen voor bepaalde zeepdispenser of grote- of kleine hoeveelheden. Niet te vergeten bieden wij ook zepen met verschillende MVO keuren zoals Biodegradable, Effective, Nordic SWAN, Plant Based en Renewable Resources.  

 

Bent u opzoek naar een andere soort zeep of huidcreme? Carel Lurvink biedt naast antibacteriële- en bacterostatische zeep ook vloeibare handzeep, foam handzeep, desinfectiezeep, stukken zeep, douchezeep en douchegel, shampoo, garagezeep, verzorgende cremes, beschermende cremes, reinigende cremes en reinigende doekjes.

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur