Filter

Merk
Model

Materiaal

Eigenschap

Gebruiksfreqentie

Categorie

Stofzuigerzakken

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Stofzuigerzakken online kopen

Een goede en de juiste stofzuigerzak vinden kan moeilijk zijn. Er zijn verschillende soorten stofzuigerzakken en niet elke stofzuigerzak is geschikt voor elke stofzuiger. Daarnaast verschilt de kwaliteit tussen stofzuigerzakken ook enorm. Bij Carel Lurvink bieden wij professionele stofzuigerzakken van hoge kwaliteit. 

Langzaam maar zeker worden papieren stofzuigerzakken vervangen door de microfibre / microvezel stofzuigerzakken. Er zijn zelfs al veel stofzuigers waar het helemaal niet meer mogelijk is papieren stofzuigerzakken te gebruiken. microfibre stofzuigerzakken zijn sterker en hebben een betere luchtdoorstroom. Hierdoor is de kans op scheuren van microfibre stofzuigerzakken kleiner en wordt de zuigkracht van de stofzuiger optimaal. Zelfs als de stofzuigerzak al bijna vol is.

Eigenschappen van een goede stofzuigerzak

  • Een stofzuigerzak moet naadloos aansluiten zodat er geen lucht (met vuil) langs lekt.
  • Is gemaakt van stevig materiaal van hoge kwaliteit. 
  • Vangt het vuil permanent op. 
  • Past precies in de binnenruimte zodat de capaciteit van de stofzuigerzak volledig gebruikt wordt. 
  • Is niet alleen gemaakt van stevig materiaal maar heeft ook een stevig, passend inzetstuk. Mocht het inzetstuk van een alternatieve stofzuigerzak niet passen, dan raden wij aan het inzetstuk van de originele stofzuigerzak te gebruiken.

Stofzuigerzak vervangen

Als de stofzuigerzak bijna vol is moet hij vervangen worden door een nieuwe stofzuigerzak. Wordt de stofzuigerzak te laat vervangen, kan dat schade aan de stofzuigermotor veroorzaken. Zorg dus dat u regelmatig controleert of de stofzuigerzak al bijna vol is.

Assortiment stofzuigerzakken

De meeste stofzuiger fabrikanten bieden bijpassende stofzuikerzakken aan. Dit worden ook wel orginele stofzuigerzakken genoemd en passen vaak beter dan alternatieve en/of universele stofzuigerzakken. Het stofzuigerzakken assortiment van Carel Lurvink biedt stofzuigerzakken van de merken Cleanfix, Ghibli, Karcher, Nilfisk Alto, Numatic, Taski en Tennant.

Heeft u vragen over de juiste stofzuigerzakken voor uw stofzuiger? Een van onze specialisten helpt u graag via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.
 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur