Filters

Luierzakken

1 product

Luierzakken

Luierzakken zijn zakken gemaakt van folie waarin luiers lucht dicht verpakt kunnen worden. Hierdoor voorkomt u nare geurtjes in uw sanitaire voorzieningen. Er zijn echter verschillende soorten luierzakken voor diverse leeftijden. Dit heeft te maken met de penetrantie van geur die erbij vrijkomt. Ook zijn er diverse luieremmers waarin ook weer speciale luierzakken in horen

Carel Lurvink heeft een navulcassette voor het luierwegwerpsysteem; Nappy Wrapper Maxi. De cassettes worden geleverd in een doos van 18 cassettes. Deze cassettes kunnen ieders tot ongeveer 160 luiers verpakken. De luiers worden lucht dicht in een folie verpakt en helpen enorm in geurpreventie. Deze verpakkingen voor luiers zijn gemaakt van een anti-bacterieel folie die tot 99% van de bacteriën bij contact. De zakjes zijn speciaal gemaakt voor kinderen van 0 tot 36 maanden. Het folie is namelijk dun en is geschikt voor kinderen die nog geen vast voedsel eten. De geur zal beter verpakt blijven.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren