Filters

Werkklompen

29 producten

Veiligheidsklompen voor vakmensen

Als je in de bouw werkt, zijn goede veiligheidsklompen belangrijk. Je loopt en staat tenslotte de hele dag. De klompen van Sika zijn er in verschillende veiligheidsklasse (S2, S3). Zo hebben de meeste types een stalen neus een kevlar tussenzool en een anti slip zool. De neus is voorzien van een unieke PU-coating dat slijtage tegen gaat. Deze werkklompen zijn leverbaar in de maten 35 t/m 47 in het wit en zwart.

Sika Werkklompen

Sika veiligheidsklompen kenmerken zicht door het brede assortiment. De topmodellen in het assortiment zijn de Sika Fusion, Sika 88 en de Sika 101 Superclog. Hiernaast heeft Sika werklompen in de comfort lijn. Door de houten tussenzool zorgt deze werkklomp voor een optimale positie tijdens de werkzaamheden. Alles Sike werkklompen zijn CE gekeurd en voldoen aan alle hedendaagse veiligheidsnormen. 

Medische klompen

Als je in de zorg werkt, zijn goede medische klompen heel belangrijk. Je loopt en staat namelijk de hele dag. De klompen van Sanita zijn buigzaam en hebben een PU (polyurethaan en rubber) zool. Deze zool is ook schokabsorberend en zorgt voor goede antislip. De samenstelling van de binnen- en buitenzool zorgt ervoor dat je een betere lichaamshouding hebt. Daarnaast zorgt het voor de beste ondersteuning van je rug en je benen. Dit is precies wat je nodig hebt op de lange werkdagen in bijvoorbeeld de zorg. Sanita medische klompen zijn er voor heren en dames in maat 35 t/m 48. De klompen zijn er in het wit en zwart, maar ook in verschillende kleuren en prints.

Sanita medische klompen

Naast artsen, maken ook tandartsen en medewerkers in de zorg graag gebruik van de medische klompen van Sanita. Er zijn twee soorten klompen: instapklompen en klompschoenen. De medische instapklompen hebben een open hiel. Bij klompschoenen is de hiel gesloten. Wel hebben beide soorten een lichte, buigzame PU-zool met goede antislip. De klompen dragen bij aan een betere lichaamshouding en ze halen de druk van uw rug en knieën.

De bovenkant van de zwarte en klompen is gemaakt van leer met daarover een PU coating. De klompen met een print en lakklompen zijn ook zo gemaakt. Hierdoor zijn de medische klompen heel goed reinigbaar. Naast dat je er leuk bij loopt, ben je ook nog eens hygiënisch. Er zijn ook medische instapklompen en klompschoenen van Sanita van geolied nubuckleer in verschillende kleuren. Bij deze medische klompen is de leerstructuur zichtbaar. Alle medische klompen zijn goed te onderhouden met onderhoudsmiddelen. Als je vaak met vloeistoffen werkt, zijn ze echter minder geschikt.

Ziekenhuisklompen

Sanita medische klompen worden vaak ziekenhuis klompen of verpleegkundige klompen genoemd. Dit komt doordat deze medische klompen vaak op deze plekken worden gedragen. De klompen zorgen voor comfort tijdens een lange werkdag. Zo krijg je geen last van pijnlijke voeten of vermoeidheid in je benen. Daarom worden Sanita medische klompen ook zoveel gedragen.

Als je met vloeistoffen werkt, bevelen we je echte verpleegkundige klompen aan: de San Duty of de San Duty closed. Deze modellen zijn helemaal waterdicht en dus uiterst geschikt voor plaatsen waar er wordt gewerkt met vloeistof. Daarnaast hebben deze klompen ook een speciale antislip zool. Voor extra stevigheid zijn er klompen met een stalen neus. Voor als de klomp net iets meer tegen een stootje moet kunnen.

Welke veiligheidsklompen verkoopt Carel Lurvink nog meer?

Naast Sika, Sanita, San Duty, hebben we ook werkklompen van Portwest, San Flex en Reposa in ons assortiment. Wilt u de klompen niet online bestellen kunt u natuurlijk altijd komen passen in onze servicecenters in Hilversum, Enschede of Winschoten.

Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste veiligheidsklompen voor uw situatie? Onze specialisten helpen u graag via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren