Carel Lurvink trotse partner van Team Sunweb

Carel Lurvink trotse partner van Team Sunweb

Enschede, 27 februari 2019 – Carel Lurvink en Team Sunweb gaan nauw samenwerken bij de inrichting van het nieuwe hoofdkantoor in Deventer en het Keep Challenging Center in Sittard van Team Sunweb. De Enschedese groothandel in schoonmaak-, veiligheids- en schildersartikelen zorgt ook in deze setting voor een schone en veilige omgeving.

“In Carel Lurvink hebben wij een partner gevonden die met ons meedenkt, want er komt heel wat kijken bij het inrichten van twee grote nieuwe projecten”, aldus Marko Hartmann, Project manager bij Team Sunweb. “Van schoonmaakmiddelen en -artikelen tot droogloopmatten, toiletpapier en vuilniszakken. Maar het gaat verder, zo levert Carel Lurvink bijvoorbeeld ook de werkhandschoenen voor de monteurs en disposable handschoenen voor de koks. Een zeer uitgebreid assortiment en goede service; echt een welkome toevoeging aan de partners van Team Sunweb.”

Carel Lurvink sponsor van schoon en veilig

Caspar Lurvink, directeur Carel Lurvink: “Wij staan al meer dan 125 jaar voor een schone en veilige werkomgeving. Hoe bijzonder is het dat we onze missie nu door kunnen trekken naar de wielersport. Want juist daar is een schone, hygiënische omgeving van groot belang om topprestaties te kunnen leveren. Wij zijn dan ook erg trots op deze samenwerking en hopen dat wij, dankzij een schone en veilige omgeving, een steentje bij kunnen dragen aan het succes van Team Sunweb.”

Over Carel Lurvink

Carel Lurvink is een moderne en servicegerichte groothandel in o.a. schoonmaak-, veiligheids- en schildersartikelen en expert binnen diverse sectoren. De oorsprong van het familiebedrijf ligt in een borstelfabriek in Enschede die in 1893 werd opgericht door de naamgever van de onderneming, Carel Lurvink. Inmiddels wordt de organisatie geleid door de vierde generatie Lurvink. In 1993 werd het bedrijf bekroond met het predicaat "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier". Sinds 2000 is Carel Lurvink gevestigd aan de Marssteden in Enschede. Vanuit een ruim 12.500 m2 groot magazijn wordt vrijwel elke bestelling snel uit voorraad geleverd. Naast drie fysieke locaties, Enschede, Hilversum en Winschoten, heeft Carel Lurvink een webshop, die toegankelijk is via www.carellurvink.nl. Bovendien kunnen klanten gebruikmaken van een bestel-app, voor extra bestelgemak.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur