Filters
Merk

Brady Lockout-Tagout

46 producten

Active filters

Brady Lockout Tagout

is een systeem dat ervoor zorgt dat gevaarlijke machines en apparaten op de juiste manier worden uitgeschakeld en een plotselinge energietoevoer volledig is uitgesloten. Het is een veiligheidsprocedure waardoor machines en andere krachtbronnen niet onverwachts weer ingeschakeld worden. Dit systeem verhoogt de veiligheid en voorkomt veel arbeidsongevallen. Volgens de Europese richtlijnen moeten alle energiebronnen dan ook uitgeschakeld en geblokkeerd worden tijdens herstel- of onderhoudswerkzaamheden.

Carel Lurvink heeft een volledig assortiment lock-out producten. Allemaal van het toonaangevende merk Brady. Van veiligheidspictogrammen tot hangsloten en van vergrendelingsapparaten tot lockout-stations. De Brady-onderdelen zijn niet alleen geschikt voor kleine handgereedschappen, maar ook voor grote industriële machines. Door al uw energiebronnen te isoleren, vergrendelen en te taggen, kunnen ongevallen en letsel op de werkvloer voorkomen worden.

Door Brady Lockout Tagout toe te passen, verhoogt u niet alleen de veiligheid op de werkvloer, het voorkomt ook schade aan uw machines en apparaten.