Filter

Merk

Kleur


Maat

Materiaal


Inhoud


Dikte


Categorie

Biologisch afbreekbare afvalzakken

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Biologisch afbreekbare afvalzakken

Sluit aan op de bewuste bedrijfsvoering en maak de duurzame keuze. Carel Lurvink biedt onderscheidende biologisch afbreekbare afvalzakken van hoge kwaliteit en met brede toepasbaarheid. Toon samen met ons uw maatschappelijke verantwoordelijkheid op een gunstige manier.

Bewust duurzaam én kwalitatief kiezen

De biologische afvalzakken zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en zijn daardoor composteerbaar. Hierom hebben de afvalzakken een volgende toepassingsmogelijkheid; ze worden omgezet tot water, zuurstof en methaan.
De afvalzakken worden geproduceerd, toegepast, afgebroken en weggegooid op een milieuvriendelijke, natuurlijke manier.
Wel behouden de duurzame afvalzakken dezelfde gewenste sterkte en kwaliteit. U hoeft zich dus niet druk te maken dat de biologisch afbreekbare afvalzakken snel zullen breken. De milieuvriendelijke, biologische afvalzakken stimuleren u om uw afval te scheiden. Deze afvalzakken kunnen met inhoud gemakkelijk in de GFT-bak worden achtergelaten. Hierna zal de biologisch afbreekbare zak zichzelf composteren. Al onze duurzame afvalzakken voldoen aan de Europees gestelde norm en zijn voorzien van het Kiemplantlogo.

Assortiment biologisch afbreekbare afvalzakken

Carel Lurvink biedt biologisch afbreekbare afvalzakken van verschillende groottes. Alle hebben een internationale uitstraling en zijn breed inzetbaar.
Wilt u keukenafval duurzaam en gemakkelijk lozen, dan zijn de pedaalemmerzakken van Propsac de juiste keuze. De afvalzakken hebben een inhoud van 20 liter en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Deze milieuvriendelijke afvalzakken houden uw afvalemmer schoon.
Voor het verwerken van tuinafval kunt u bijvoorbeeld de bio afvalzakken van Happy Sacks aanschaffen. Deze biologisch afbreekbare tuinafvalzakken hebben een inhoud van 30 liter, zijn compleet en van hoge kwaliteit. De duurzaamheid wordt gewaarborgd door de productie van enkel natuurlijke materialen.
Ten slotte beschikt ons duurzame assortiment over Biodore biologisch afbreekbare afvalzakken. Deze zijn ideaal voor gebruik in afvalcontainers en afvalbakken. De grote afvalzakken hebben een inhoud van 120 liter of 240 liter en zijn daarom goed te gebruiken in bedrijven of drukke omgevingen.

Toch liever een ander formaat of ander materiaal? We beschikken over een breed assortiment afvalzakken van hoogstaande merken, waaronder ons eigen premium A+ merk CaluClean. Hiernaast zijn de producten van Brabantia, Diversey, Simplehuman, Komo, Tork, BonTon en Swirl bij ons te vinden. We helpen u graag om de juiste afvalzakken met uw gewenste producteigenschappen te vinden. Neem gerust contact op indien u vragen heeft.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur