Diversey Room Care

Bij Carel Lurvink bieden we u al ruim 130 jaar de totaaloplossing voor een schone en veilige werkomgeving. Met het A-merk Diversey Room Care bieden we u gespecialiseerde schoonmaakproducten aan voor iedere ruimte. Oorspronkelijk is het Room Care merk van Diversey opgezet voor hotels en hospitality. De praktijk wijst echter uit dat deze producten in ieder bedrijf gebruikt kunnen worden voor een goede gebouwverzorging. Voor het goed schoonmaken van uw sanitair, vloeren en interieur kunt u met de producten van Diversey Room Care gegarandeerd uit de voeten. Zo creëert u een hygiënische, schone en veilige omgeving voor al uw medewerkers en bezoekers.

Reinigingsmiddelen voor een gezonde en veilige wereld

Diversey is toonaangevend leverancier op het gebied van professionele hygiëne- en reinigingsproducten. Het merk heeft als doel mensen te beschermen en te verzorgen door middel van technologieën voor reiniging en hygiëne. Voor een gezonde en veilige wereld. Met hoge kwaliteitsnormen en vooropstelling van de bescherming van het milieu.

Waarom producten van Diversey Room Care

• Gespecialiseerde, efficiënte en duurzame reinigingsmiddelen.
• Laat een frisse geur achter in iedere ruimte.
• Reinigingsmiddelen die goed zijn voor mens en milieu.

Assortiment Diversey Room Care reinigingsmiddelen

In ons assortiment van Diversey Room Care producten vindt u diverse luchtverfrissers, reinigers en navullingen voor dispensers. Met de gespecialiseerde reinigingsmiddelen van Diversey wordt u in al uw schoonmaakbehoeften voorzien. We leveren alle Diversey Room Care producten direct uit eigen voorraad. U kunt dus rekenen op een snelle en deskundige levering.

Carel Lurvink en Diversey Room Care

Carel Lurvink staat al meer dan 125 jaar klaar voor kleine en grote organisaties. We helpen u aan een innovatieve en duurzame totaaloplossing voor een schone en veilige werkomgeving. Bij Carel Lurvink staan we voor duurzaamheid. Met het assortiment van Diversey bieden we u kwalitatief goede en duurzame reinigingsmiddelen.