Tessuto

Tessuto: diepvrieskleding duurzaam, comfort en kwaliteit

Maak kennis met Tessuto, een merk dat werd opgericht in 1990 met een duidelijke visie: hoogwaardige kleding produceren voor professionals in koelhuizen en diepvriesomgevingen. De afgelopen 30 jaar heeft Tessuto een indrukwekkende reis doorgemaakt. Vandaag de dag staan ze bekend om haar innovatieve benadering van duurzame diepvries- koelhuiskleding. Met een eigen atelier in Nederland kan het bedrijf snel inspelen op de behoeften van klanten en blijft het flexibel in het leveren van hoogwaardige producten. Tessuto blijft trouw aan haar roots, waarbij de focus ligt op het produceren van kleding van topkwaliteit die niet alleen bestand is tegen extreme omgevingen maar ook duurzaam en milieubewust is.

Het merk Tessuto

Tessuto is het toonaangevende merk in duurzame koelhuis- en diepvrieskleding.
Duurzaamheid staat bij hen centraal. Ze vervaardigen een aanzienlijk deel van de kleding uit gerecyclede materialen, zoals petflessen. De handgemaakte kleding combineert comfort met een bewuste bijdrage aan het milieu.
Naast de standaard collectie bieden ze op maat gemaakte bedrijfskleding in elke gewenste bedrijfskleur, met of zonder logo's. En het brede assortiment rijkt verder dan alleen bedrijfskleding. Tessuto is tevens leverancier van diverse beschermende producten, zoals hoofdbescherming en veiligheidsschoenen.

De producten van Tessuto

We bieden bij Carel Lurvink een divers assortiment aan koelhuis- en diepvrieskleding. Waaronder het Tessuto diepvriespak met teddy-gevoerde kraag, een perfect vries overall voor in barre omstandigheden. Naast diepvriespakken zijn er ook losse kledingstukken zoals de diepvries broek, diepvriesjas en het koelhuis jack. Het Tessuto Pilot jack is speciaal ontworpen en geproduceerd in hun eigen atelier voor werknemers in de koelhuisindustrie. Wat alle bedrijfskleding met elkaar gemeen hebben is dat ze uitstekende bescherming bieden tegen koude temperaturen en comfortabel en praktisch in gebruik zijn.

Wanneer is diepvrieskleding nodig?

Diepvrieskleding is van essentieel belang in diverse sectoren, waaronder de voedingsindustrie, logistiek, farmaceutische opslag, visserij, maritieme sector en medische opslag. In koel- en vrieshuizen, distributiecentra en magazijnen waar voedsel, medicijnen of bevroren goederen worden behandeld, biedt diepvrieskleding bescherming tegen de intense kou. Dit geldt ook voor arbeiders in de visserij, maritieme omgevingen en industriële productie waar blootstelling aan lage temperaturen een dagelijkse uitdaging is. Het dragen van diepvrieskleding is cruciaal om de veiligheid, het welzijn en de productiviteit van werknemers te waarborgen in omgevingen waar de temperaturen onder het vriespunt kunnen dalen.

Waarom kiezen voor Tessuto?

Bij Tessuto geloven ze in meer dan alleen het leveren van kleding. Ontdek zelf waarom steeds meer bedrijven in Nederland, Duitsland en Frankrijk voor Tessuto kiezen. Van duurzaamheid en flexibiliteit tot op maat gemaakte oplossingen, Tessuto is de ideale partner voor hoogwaardige bedrijfskleding en beschermende producten.

Ontdek Tessuto bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink zien we Tessuto als een waardevolle toevoeging aan ons assortiment. Heeft u vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 053 - 434 43 43. Of stuur een e-mail naar [email protected].