Bravilor Bonamat

Carel Lurvink is een ervaren en vertrouwde leverancier van veel A-merken. Zo ook van Bravilor Bonamat. Dit merk is een toonaangevende organisatie op het gebied van ontwikkelen, produceren en verkopen van professionele drankbereidingssystemen. De nadruk binnen dit productie- en verkoopproces ligt op apparatuur voor warme dranken, zoals thee en koffie. Met dit merk zorgt u er dus voor elke kantine, koffiekamer, pauze-, magazijn- of kantoorruimte voorzien is van warme drank met een professionele bereiding.

De ervaring en drankbereidingssystemen van Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat is al zestig jaar een vooraanstaand merk en een ware autoriteit op het gebied van koffiesystemen. Dit komt tot uiting in bijvoorbeeld de espressomachine. Tevens is het in dit segment al jaren Europees marktleider en wereldwijd actief. De belangrijkste aspecten die dagelijks bijdragen aan het succes van het merk zijn de geavanceerde technologie, innovatieve ideeën, kwaliteit en eigen productie van Bravilor Bonamat.

Met een breed assortiment dat diverse accessoires en bijbehorende artikelen omvat, zoals reinigingstabletten en ontkalkingsmiddelen, biedt Bravilor voor elke situatie het passende en complete drankbereidingssysteem. De systemen zijn bovendien makkelijk in gebruik en hebben een moderne uitstraling, waardoor u alle werknemers kan garanderen op een goed en eenvoudig ontspanmoment op de werkvloer. Tevens kunt u ermee een goed visitekaartje geven aan al uw bezoekers op de werkvloer.

Assortiment en service bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink beschikken wij over een uitgebreid assortiment met Bravilor artikelen. Wij bieden u zowel de systemen/machines als de accessoires en bijbehorende artikelen aan. Hiermee zorgen wij ervoor dat wij een one stop shop voor u zijn. In onze webshop kunt u erg eenvoudig een Bravilor Bonamat en/of bijbehorende artikelen bestellen. Op iedere productpagina voorzien wij u van meer specifieke, nodige en handige informatie over dat artikel. Zo weet u precies wat voor u het juiste product is en wat de juiste toepassing ervan is. Wij adviseren u hier bovendien ook graag over, indien u dat wenst. Carel Lurvink beschikt namelijk over de juiste, brede expertise en kennis over uw vakgebied en die van drankbereidingssystemen. Onze productspecialisten kunnen u advies op maat geven, meedenken in uw situatie en de aanschaf prettig laten verlopen.

Al ruim 125 jaar bedienen wij kleine tot zeer grote organisaties. Onze grote voorraad en magazijnruimte zorgt ervoor dat we bestellingen snel kunnen leveren. We adviseren u graag over de verschillende soorten drankbereidingssystemen en het gebruik daarvan. Bij Carel Lurvink weten we dus wat er speelt op elk type werkvloer en bieden we uitgebreide keuze, snelle levering en goede service. Ontdek welke Bravilor Bonamat artikelen de juiste voor u zijn en hoe Carel Lurvink voor u klaar staat.