Carel Lurvink

Bravilor Bonamat

Carel Lurvink is leverancier van veel A-merken, waaronder Bravilor Bonamat. Bravilor Bonamat is een toonaangevende organisatie op het gebied van ontwikkelen, produceren en verkopen van professionele drankbereidingssystemen. De nadruk ligt op apparatuur voor warme dranken, zoals koffie en thee. Bravilor Bonamat is al zestig jaar een autoriteit op het gebied van filterkoffiesystemen en in dit segment al jaren Europees marktleider. Innovatieve ideeën, geavanceerde technologie, kwaliteit en eigen productie zijn de belangrijkste aspecten die dagelijks bijdragen tot hun succes. Met een breed assortiment filterapparatuur, innovatieve instant en fresh brew automaten, machines voor heet en koud water en diverse accessoires biedt Bravilor Bonamat voor elke situatie het juiste drankbereidingssysteem. 

Waarom Bravilor Bonamat?

  • De marktleider in het segment.
  • Voor elke situatie het juiste drankbereidingssysteem.
  • Makkelijk in gebruik.

Assortiment Bravilor Bonamat

Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment van Bravilor artikelen. In onze webshop kunt u heel eenvoudig een Bravilor Bonamat drankbereidingssysteem bestellen. Wij adviseren u hier graag over. De producten variëren van koffiezetapparaten en koffiefilterpapier tot thermoskannen. Onder de koffiezetapparaten vallen bijvoorbeeld snelfilterapparaten, de koffiefilters zorgen voor een optimale koffieverdeling en een heerlijke aroma en de thermoskannen zijn er in allerlei soorten en maten.

Carel Lurvink en Bravilor Bonamat

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat speelt op de werkvloer en hebben een zeer ruim assortiment. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren. We adviseren u graag over de verschillende soorten drankbereidingssystemen en het gebruik daarvan.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze Bravilor Bonamat artikelen:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.

Bestel uw Bravilor Bonamat artikelen direct online:

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur