Diversey Soft Care dispensers en handhygiëne

Diversey Soft Care is een productlijn met diverse dispensers en de nodige navulling. Carel Lurvink beschikt over een ruim assortiment aan handzepen, hygiëne- en huidverzorgingsproducten van deze lijn. Al deze producten worden in dezelfde vullingen verpakt en passen in één dispenser. De dispensers helpen overdosering voorkomen en werken hygiënisch zeer doeltreffend. Door de techniek met zuinig gebruik als gevolg helpen de dispensers verspilling voorkomen en zijn ze vriendelijk voor het milieu en gebruiksvriendelijk voor u als consument.

Een betere en gemakkelijkere hygiëne

De Soft Care Line producten zitten verpakt in hermetisch afgesloten vullingen met geïntegreerde doseerpomp en worden integraal vervangen door een nieuwe vulling wanneer de eerdere vulling leeg is. De pomp kan dus niet vuil worden. Er kan dan ook geen vermenging van grondstoffen, producten en het verpakkingsmateriaal optreden. Een product contaminatie houdt in dat het product is aangetast door bijvoorbeeld een microbiologische besmetting. Met name in de voedingsindustrie is dit gevaarlijk en natuurlijk voor de gezondheid van de mensen die in aanraking komen met het aangetaste product. Met deze productlijn voorkomt u het risico hierop. Het sobere, maar elegante design zonder uitsparing zorgt ernaast voor een makkelijke reinigbaarheid. Een duidelijke niveau indicatie geeft aan wanneer de vulling aan vervanging toe is. De toepassing wordt u erdoor erg gemakkelijk gemaakt. Bovendien beschikt u met de elleboogbediening over een perfect hygiënisch systeem voor kritische zones.

Soft Care bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink kunt u de producten van Soft Care eenvoudig filteren op de gewenste kleur, toepassing (zoals desinfectie, ontvetter en voedingsindustrie), materiaal, eigenschap, inhoud, MVO keur (duurzame keuze), geur, gebruiksfrequentie (bijvoorbeeld dagelijks), categorie en type systeemdispenser, waaronder: navulbaar systeem zeep, toiletseatcleaner, desinfectiezeep, normale zeep, foamzeep, gevouwen handdoeken.

Zo is er bijvoorbeeld de Soft Care zeepdispenser RVS. Dit is een robuuste roestvast stalen dispenser. Natuurlijk zijn er ook verscheidene bijbehorende zepen te vinden, zoals de Soft Care Fresh handzeep. De handzepen zijn milde zepen, speciaal ontwikkeld voor toepassing in omgevingen waar frequent handen wassen vereist is, zoals ziekenhuizen, zorginstellingen en keukens. Maar er zijn ook overige (verzorgings-)producten voor hand- en huidhygiëne te vinden, zoals handreinigingsdoekjes (bijvoorbeeld de Soft Care Taks H4 handreinigingsdoekjes in een emmer). Neem zelf een kijkje tussen deze en alle andere producten van Soft Care op onze website.