Marigold industriële handschoenen


Marigold biedt een van de meest uitgebreide assortimenten op het gebied van hand- en armbescherming. In ruim 75 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk in industriële handschoenen. Dat is niet voor niets, want de producten van Marigold zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden de drager een optimale bescherming. Het merk biedt handschoenen voor iedere toepassing, van schoonmaken tot de meest zware klus. Daarnaast bieden ze een grote verscheidenheid aan materialen, variëren van natuurrubber tot de meest technische stoffen.

Duurzame Marigold handschoenen voor iedereen

Marigold biedt een breed assortiment handschoenen voor iedere gebruiker en houdt rekening met het milieu. Zo hebben ze meerdere handschoenen in het assortiment die geschikt zijn voor alle huidtypes. Denk bijvoorbeeld aan geschikte werkhandschoenen voor mensen met een gevoelige huid of een latexallergie. Daarnaast bevat het assortiment verschillende duurzame handschoenen. Marigold zet zich net als Carel Lurvink hard in voor duurzaamheid en het verbeteren van het milieu. Daarom is het bedrijf sinds 2020 bezig met het recyclen van materialen en het produceren van duurzame handschoenen en wegwerphandschoenen.

Waarom kiezen voor handschoenen van Marigold?

• Wereldwijd bekend A-merk met een breed assortiment industriële handschoenen voor iedere toepassing.
• Ruime keuze uit kwalitatief hoogwaardige handschoenen met verschillende materialen, modellen en specificaties.
• Assortiment duurzame en recyclebare handschoenen en wegwerphandschoen.

Assortiment Marigold handschoenen

Ons assortiment Marigold bestaat uit hoge kwaliteit handschoenen die geschikt zijn voor allerlei klussen. Het merk specialiseert zich in handschoenen voor diepe reiniging, de zwaardere taken, gebruik in de keuken, mensen met een gevoelige huid en in wegwerphandschoenen. Welke klus u ook moet uitvoeren, de juiste werkhandschoen vindt u in het assortiment van Marigold.

Carel Lurvink en Marigold

Al ruim 125 jaar zijn we bij Carel Lurvink bezig met het hygiënischer en veiliger maken van werkomgevingen. We weten wat er speelt in uw branche en voorzien kleine en grote organisaties van deskundig advies. We bieden totaaloplossingen voor bedrijven en kunnen vrijwel alle producten van Marigold direct en snel uit eigen voorraad leveren.