Kleenex van Kimberley-Clark

Kleenex is één van de toonaangevende merken in hygiënepapier van Kimberly-Clark. De hygiëneproducten van Kleenex staan bekend voor het creëren van de zachtste en meest comfortabele ervaring binnen uw sanitaire ruimte. Door te kiezen voor Kleenex, kiest u automatisch voor hoogwaardige kwaliteit en comfort. Daarnaast dragen deze hygiëneproducten ook bij aan de uitstraling van uw sanitaire ruimte. Met behulp van de Kleenex producten verhoogt u eenvoudig de veiligheid, hygiëne, productiviteit en uitstraling binnen uw sanitaire ruimte. Carel Lurvink biedt een ruim assortiment Kleenex producten aan die essentieel zijn voor het dagelijkse gebruik en die een hoge mate van bescherming en verzorging bieden voor de dagelijkse bezoeker van uw sanitaire- en bedrijfsruimtes.

Hygiënepapier

Binnen het merk Kleenex kunt u kiezen uit een totaalaanbod van hygiënepapier waarmee u eenvoudig de kwaliteit, hygiëne en comfort binnen uw sanitaire ruimte kunt waarborgen. De hygiëneproducten kunnen eenvoudig gecombineerd worden met de innovatieve en compacte Aquarius dispenserlijn van Kimberly-Clark. Wanneer u opzoek bent naar superieure comfort en zachtheid tijdens het drogen van uw handen, dan bieden de Kleenex rolhanddoeken en gevouwen handdoeken de uitkomst. Afhankelijk van het dagelijkse verkeer binnen uw sanitaire ruimte heeft u binnen de categorie rolhanddoeken de keuze uit de Ultra rol of slimroll. Voor de gevouwen handdoeken heeft u de keuze uit intergevouwen en multi gevouwen handdoeken. Wanneer u opzoek bent naar ultieme verzorging en gebruiksvriendelijkheid in de toiletruimtes dan bieden de toilettissues en gezichtstissues de oplossing. Ook voor deze categorie kunt u geheel naar wens en op basis van dagelijks verbruik kiezen uit een kleine rol, jumbo rol of gevouwen toilettissues. Voor de gezichtstissues geldt dat de tissues verkrijgbaar zijn in verschillende patronen en formaten, waarbij alle varianten de gebruiker voorzien van zachte en helderwitte tissues.

Handreinigers en handontsmetter

Handreinigerssystemen zijn onmisbaar binnen de sanitaire- en werkruimtes en dragen bij aan het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en bezoekers. De Kleenex handreinigers en handontsmetters bieden een hoge mate van bescherming en verzorging voor uw handen. De hygiënische verpakte flacons van 1 liter zijn eenvoudig te installeren binnen de Aquarius dispenserlijn van Kimberly-Clark. De handreinigers en handontsmetters zijn verkrijgbaar in een selectie van aangename geuren, die tevens harmoniseren met de toiletruimte geuren van de luchtverfrissers van Kimberly-Clark. Kortom, de Kleenex handreinigers en handontsmetters zijn ontworpen voor maximale hygiëne en helpen u de uitstraling van uw sanitaire ruimte te verbeteren.