Diversey Sure: natuurlijke reinigingsproducten

Sure is een label van Diversey dat bestaat uit een uitgebreid assortiment 100% biologisch afbreekbare, plantaardige reinigingsproducten. De natuurlijke reinigingsproducten leveren u eenvoudig de nodige professionele schoonmaakresultaten op. Deze schoonmaak is veilig voor de mens en vriendelijk voor het milieu.

De producten van Sure voldoen aan alle dagelijkste vereisten voor persoonlijke verzorging, keukens, vloeren, interieur en andere faciliteiten zoals sanitair. Dit komt door de milieuvriendelijke bestanddelen uit hernieuwbare bronnen. De plantaardige bestanddelen van de producten zijn afgeleid van bijproducten van de voedingsindustrie, afkomstig uit mais, tarwezemelen, strozemelen, suikerbieten en kokosnoot uit de agrarische sector. Tevens bevatten de producten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, chloor, quats, fosfaten of oxideverbindingen. Het Sure assortiment garandeert erdoor veiligheid, duurzaamheid en reinigingskwaliteit.

Sure: veiligheid, duurzaamheid en reinigingskwaliteit

De speciale formulering van de Sure producten zorgt ervoor dat het niet nodig is om schoon te maken met persoonlijke beschermingsartikelen, zoals handschoenen en een veiligheidsbril. Hiermee valt het merk binnen de laagste gevarenclassificatie. De formuleringen van de producten voldoen daarnaast aan eco-certificeringscriteria en de producten zijn, indien van toepassing, EU Ecolabel gecertificeerd. Met Sure kunt u dus veilig en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovendien biedt het merk minder agressieve reinigingsmiddelen met dezelfde reinigingskracht als agressievere alternatieven. Reinigingskwaliteit wordt gerealiseerd middels strenge testen en de prestaties zijn gebaseerd op de wereldwijde ervaring en expertise van Diversey in het ontwikkelen van toonaangevende reinigingsmiddelen. Kwalitatief hygiënisch schoonmaken wordt dus ook gegarandeerd. Met Sure zorgt u voor een maximaal resultaat met een minimale inspanning.

Kortom, waarom zou u voor dit merk kiezen?

  • De milieuvriendelijke eigenschappen zorgen voor een fijne schoonmaak voor zowel mens als milieu.
  • De natuurlijke reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder op prestatie in te leveren.
  • Alle producten zijn veilig en gemakkelijk in gebruik.

Sure bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink bieden wij een uitgebreid assortiment met de producten van Sure. Voor elk doeleinde is er wel een product te vinden. Het herkennen van elke toepassingsgeschiktheid wordt u gemakkelijk gemaakt door de verschillende kleuren labels op de productverpakkingen en door de duidelijke namen achter ‘Sure’.

Zo worden de vloerreinigers aangeduid met een groen label en de productnaam ‘Sure Floor Cleaner’ en de sanitairreinigers met een rood label en de productnaam ‘Sure Washroom Cleaner en…’ (dat gevolgd wordt door een speciale toepassing) , ofwel de naam ‘Sure Toilet Cleaner’ (dat specifiek bestemd is voor het reinigen van het toilet). U kunt de producten eenvoudig filteren onder het kopje ‘toepassing’.

Om het u nog eenvoudiger te maken, kunt u de producten ook filteren op eigenschappen, gebruiksfrequentie, merk en prijs. Hiernaast vindt u bij Carel Lurvink bij elke productpagina een productomschrijving, een veiligheidsinformatieblad, een productblad en een gebruiksaanwijzing. Op die manier wordt u een eenvoudige, veilige en juiste reiniging gegarandeerd. Bovendien staan onze productspecialisten altijd voor u klaar om u te helpen en te adviseren bij het aanschaffen van de juiste reinigingsproducten.

Aarzel niet om een kijkje te nemen tussen de producten van Sure en raadpleeg onze productspecialisten voor advies op maat.