CaluPackit verpakkingsbehulpzaamheden


Het premium A+ merk van Carel Lurvink genaamd CaluPackit biedt een lijn met verpakkingsbehulpzaamheden. Alles om u veilig en gemakkelijk zaken te laten verpakken. Onze klanten vroegen ons naar sterke tape voor het sluiten van verpakkingen. Er bestaan namelijk grote ergernissen bij bestaande oplossingen, zoals het scheuren van de tape of het loslaten tijdens het transport. Daarom is er nu CaluPackit.

Kwaliteit en ervaring

Carel Lurvink levert al jaren tape onder het eigen merk CaluPaint en is daardoor bekend met de verschillende materialen - dragers en kleefstoffen - van tape. Deze kennis en ervaring is gebruikt bij het ontwikkelen van drie soorten verpakkingstape: van teflon, PVC en papier. Elk met zijn eigen eigenschappen en voordelen.

Zo is de tape van papier een goede oplossing voor organisaties die vooral kartonnen dozen gebruiken voor het verzenden van goederen. De doos kan dan namelijk inclusief tape bij het oud papier. De PVC tape kan met de hand worden afgescheurd, heeft een uiterst goede kleefkracht en rolt geruisloos af. Dit is met name voor verhuizers ideaal. De teflon tape is prijziger, door de specifieke eigenschappen van de materialen is deze tape bestand tegen bijtende chemicaliën (zuren/basen). Ook heeft CaluPackit Teflontape een zeer lage wrijvingsweerstand (non-stick) en is het bestendig tegen temperaturen van -60°C tot +250°C. De lijm is zeer geschikt tot 180°C. Indien u de tape wilt gebruiken bij temperaturen boven 180°C, raden wij u aan om te temperatuurbestendigheid van de lijm vooraf te testen in uw specifieke omgeving en op de toepassing.

Uitbreiding assortiment CaluPackit

Inmiddels vindt u ook acryl verpakkingstape geluidsarm, verhuisdekens en palletfolie op de merkpagina van CaluPackit terug. De Acryl verpakkingstape is geschikt voor het dichtplakken van dozen met een gewicht van maximaal 75 kilogram. De lijm van deze tape is goed bestand tegen temperatuurwisselingen. Daarnaast zorgt deze lijm ervoor dat de rollen gemakkelijk afgerold kunnen worden en langdurig hun kracht behouden. CaluPackit verhuisdekens zijn er om uw spullen tijdens vervoer en opslag te beschermen. De dekens zijn herbruikbaar en dubbel gestikt, waardoor ze goed bestand zijn tegen inscheuring. CaluPackit Palletfolie (ook wel wikkelfolie, stretchfolie of sealfolie genoemd) wordt gebruikt om palletladingen in te sealen en te stabiliseren. De pallets worden met wikkelfolie optimaal gestabiliseerd, zodat deze veilig getransporteerd kunnen worden. Door de transparante kleur van de folie zijn uw producten beter zichtbaar en kan men makkelijker zien wat er op de pallet staat.

Caspar Lurvink, eigenaar en productspecialist, zegt het volgende over het uitbreidende assortiment: “We verkopen al jaren verpakkingsmateriaal en -folie, maar ontwikkelden deze niet eerder in eigen beheer. Verpakkingstape is de eerste productgroep, de komende tijd brengen we andere artikelen onder het merk CaluPackit uit, zoals noppenfolie, opvulmateriaal en verpakkingsfolie. Het voordeel ten opzichte van de bestaande artikelen is dat wij wensen van de klant mee kunnen nemen om tot innovatieve oplossingen te komen.”

Leverancier Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. Door onze ervaring en brede kennis/specialisaties weten wij wat uw sector nodig heeft. Daarnaast beschikken we over verschillende productspecialisten die u de specificaties en geschikte toepassing kunnen toelichten en u als de beste kunnen adviseren. Door het nauw samenwerken met en leveren aan zoveel verscheidende organisaties weet Carel Lurvink wat er speelt binnen elk vakgebied en wij delen deze kennis graag. Zo kunnen we van elkaar blijven leren. Er is ontzettend veel persoonlijke aandacht en u ontvangt daarom, indien gewenst, advies op maat. Wij zorgen voor een volledige service. Zo beschikken we over een grote magazijnruimte, waardoor we uitgebreide keuzemogelijkheden binnen ons assortiment en snelle leveringen bewerkstelligen. We helpen u graag aan een veilige verpakking en zien u daarom graag online of fysiek bij ons verschijnen.