InstantFOAM Complete 47ml
47 ml
400 ml
1 liter
No Touch
Optidose

SC Johnson professionele huidverzorging

SC Johnson is wereldwijd een toonaangevend merk op het gebied van professionele huidverzorging. Het merk biedt een breed assortiment producten voor deskundige huidverzorging, schoonmaak- & hygiëneoplossingen voor gebruikers in de gezondheidszorg, industriële en institutionele markten. Alle huidproducten van SC Johnson zijn zo ontworpen dat ze optimale prestaties bieden voor de huid, maar ook erg vriendelijk zijn voor het milieu. Ze onderscheiden zich door hun optimale huidverdraagzaamheid, hun maximale doeltreffendheid en hun uitstekende rendement.

Het productassortiment is onderverdeeld in diverse categorieën. Het merk biedt een ruime keuze aan producten voor het beschermen, reinigen, ontsmetten en herstellen van de huid of oppervlak. Bij alle producten staat echter centraal dat ze voor een gezonde en veilige huid zorgen. De verpakkingen bevatten een unieke kleurcode, waardoor ze erg herkenbaar zijn en u de verschillende huidproducten makkelijk uit elkaar kunt houden.

Waarom skin care producten van SC Johnson?

  • Wereldleider in huidverzorging en Skin Care producten.
  • Breed assortiment voor het beschermen, reinigen, ontsmetten en herstellen van de huid.
  • Met de dispenser navullingen van SC Johnson beperkt u verspilling tot een minimum. Dat is goed voor uw portemonnee en voor het milieu.

Assortiment SC Johnson Skin Care

Bij Carel Lurvink bieden we u een ruim assortiment huidverzorgingsproducten van SC Johnson. Zo hebben we meerdere tubes met diverse crèmes die een goede bescherming geven bij verschillende toepassingen. Daarnaast bieden we een breed assortiment dispensers en navullingen van SC Johnson. Dispensers geven altijd de optimale hoeveelheid af, waardoor er geen huidproducten verspilt worden. Zo bespaart u onnodig afval en het scheelt u tevens in de kosten. We kunnen de producten van SC Johnson direct uit eigen voorraad leveren en snel bij u bezorgen.

Carel Lurvink en SC Johnson huidverzorging

Het schoner en veiliger maken van uw werkomgeving, dat is de missie van Carel Lurvink. We voorzien organisaties van deskundig advies en bieden totaaloplossingen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Dat doen we al meer dan 129 jaar voor zowel grote als kleine organisaties. Onze specialisten weten wat er speelt bij u op de werkvloer en hebben alle kennis in huis om u van het juiste product advies te voorzien. Waar mogelijk doen we dat zo duurzaam mogelijk.