Bekina laarzen

Werklaarzen moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen, waaronder bescherming, duurzaamheid en comfort.
Daarom hebben wij de Bekina-laarzen in ons assortiment opgenomen. Gemaakt van de het ondoordringbare en ijzersterke NEOTANE®. U heeft de keuze uit een drietal modellen: de Bekina Steplite SolidGrip, de Bekina Steplite Food en de Bekina Steplite XCI. Afhankelijk van de werksituatie kunt u met deze modellen kiezen uit diverse eigenschappen, waaronder extra grip, bescherming of isolatie.

De werklaarzen Bekina Steplite SolidGrip bieden extra veiligheid wanneer er in de werkomgeving sprake is van slipgevaar. Bijvoorbeeld wanneer men op een natte en/of gladde vloer de werkzaamheden uitvoert. Deze laarzen zijn SRC-goedgekeurd en voldoen daarmee aan de Europese Standaard voor mechanische slipvastheid van schoeisel! Deze laarzen zijn uiterst geschikt voor de voedingsindustrie vanwege de genoemde slipvastheid, blauwgekleurde zool en de materiaalkeuze. Dit laatste zorgt ervoor dat de laars makkelijk te reinigen is en de werknemer beschermt tegen oliën en vetten.

Ook in de landbouw worden ze graag gedragen, omdat ze onder andere goed tegen mest beschermen. Ze dragen bovendien enorm comfortabel dankzij het lichte gewicht. Tot slot zorgt de thermo-isolatie ervoor dat de voeten warm blijven in de winter, terwijl ze in de zomer juist lekker koel blijven.

De werklaarzen Bekina Steplite Food zijn specifiek ontworpen voor het werken in koele ruimten binnen de voedingsindustrie. Denk aan diepvriesmagazijnen of gekoelde voedselproductie. Ze bieden namelijk bescherming tot maar liefst -20 graden Celsius. De geheel blauwe kleur zorgt voor extra voedselveiligheid en hygiëne wordt gewaarborgd dankzij het gebruikte materiaal dat goed schoon te maken is. Daarbij is het materiaal NEOTANE olie- en chemieresistent. De buitenzool voorkomt uitglijden.

De werklaarzen Bekina Steplite XCI zijn ideaal voor buitenwerkzaamheden. Daarnaast worden ze vaak gebruikt als lichte winterlaarzen, omdat ze vederlicht zijn, maar de voeten toch warmhouden tot -40 graden Celsius. De schokabsorberende hiel en het ergonomisch voetbed dragen eveneens bij aan het comfort. Prettig is de brede vorm en flexibiliteit van het materiaal. Ook deze werklaarzen bieden extra grip dankzij de SRC-goedgekeurde zolen.