3M Scotch-Brite Doodle Bug Pad blauw
Blauw
Bruin
Rood
Wit

Scotch Brite - De oplossing voor schuren, schrapen en slijpen

In Minnesota gestart als klein bedrijf maar uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven ter wereld. We hebben het over het wereldberoemde bedrijf 3M. Scotch Brite is onderdeel van 3M en vertegenwoordigd schuurmaterialen binnen 3M. Hieronder leest u meer over de schuur- en reinigingsproducten van Scotch Brite.

Van schuurpapier naar schuurpads

Scotch Brite heeft voor elk probleem een oplossing. Dit merk is gespecialiseerd in schuren, slijpen en schrapen. Vakmensen hebben de schuurpads van 3M zien opkomen. Het resultaat hiervan is dat schilders en vakmannen de ouderwetse rol schuurpapier links laten liggen. De voordelen van schuurpads zijn enorm. Denk aan de levensduur en het gemak waarmee u werkt. U hebt geen schuurpapier op rol meer bij u maar alleen het schuurblokje. Naast handzame schuurpads zijn er ook pads voor machinaal gebruik. Deze zijn er in veel verschillende soorten en maten.

Stevige schoonmaakklussen pakt u op met Scotch Brite

Sommige schoonmaakklussen vragen om een stevigere aanpak. Het vuil is moeilijk te verwijderen. Denk hierbij aan aangekoekte of aangebrande voedselresten die verwijdert moeten worden. Met de reinigings- en schuursponsjes kunt u deze klussen aan. Het maakt niet uit hoe delicaat of ruw het oppervlak is.

Maak uw ramen streeploos schoon

Wilt u zonder spray of poetsmiddel uw ramen streeploos reinigen gebruik dan de "High Performance Cloth". Deze doek kan talloze malen gewassen worden zonder schoonmaakkracht te verliezen. Naast bovenstaande doek is de vlekkengum een gewild product. In de volksmond heet dit product de wonderspons. Het is een melanine spons die op verschillende oppervlakken makkelijk en snel vuil verwijdert.

Carel Lurvink trotse leverancier van Scotch Brite

Carel Lurvink heeft een breed assortiment 3M Scotch Brite en adviseert u graag. Wilt u kennis maken met deze producten bestel ze dan snel in onze webshop. Vandaag besteld is snel in huis.