Ghibli industriële reinigingsmachines


Het Italiaanse A-merk Ghibli produceert al sinds 1968 professionele reinigingsmachines voor de industrie. Het bedrijf staat bekend om haar kwalitatief goede stof- en waterzuigers voor een scherpe prijs. Ghibli is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op de Europese markt en ruim 50 jaar later worden nog steeds alle machines voor 100% in Noord-Italië geproduceerd. De machines van Ghibli hebben een grotere tank en een uitstekende motorcapaciteit, waardoor ze lang mee gaan en erg geschikt zijn voor het reinigen van grote oppervlaktes. De nieuwste motortechnologie zorgt bovendien voor hoge prestaties en een lager energieverbruik. Daarnaast maken de apparaten weinig geluid, worden ze standaard geleverd met goede filters en hebben de machines een uitstekende zuigkracht.

Waarom kiest u voor een Ghibli stofzuiger of waterzuiger?

  • Uitstekende machines voor het professioneel reinigen van grote oppervlaktes.
  • Betrouwbaar en volledig geproduceerd in Italië.
  • Compacte, efficiënte en stille zuigers dankzij de nieuwste motortechnologieën.

Assortiment Ghibli industriële reinigingsmachines

Bij Carel Lurvink staan we al meer dan 125 jaar klaar om u van de beste totaaloplossingen te voorzien voor een schone en veilige werkomgeving. In ons assortiment Ghibli vindt u stofzuigers, waterzuigers en combinatiezuigers voor zowel stof als water. Daarnaast bieden we u een ruim assortiment toebehoren en accessoires voor deze machines. Denk bijvoorbeeld aan een geschikte stofzak, snoer, stofzuigmond of zuigbuis voor uw machine.

Carel Lurvink en Ghibli industriële reinigingsmachines

Bij Carel Lurvink zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste eisen binnen uw branche en weten we als geen ander wat er speelt bij u op de werkvloer. Met onze ruim 130 jaar ervaring bieden we deskundige totaaloplossingen voor kleine en grote organisaties in diverse sectoren op het gebied van hygiëne en veiligheid. Dankzij ons geautomatiseerde magazijn in Enschede kunnen we veel Ghibli producten snel uit eigen voorraad aan u leveren.