Loxeal

Loxeal schroefdraad afdichtingslijmen

Loxeal is een bekend Italiaans merk met een ruim assortiment hoogwaardige lijmen. Het Italiaanse bedrijf biedt effectieve en efficiënte oplossingen voor het borgen en afdichten van schroefdraad, leidingen en verbindingen. Met de schroefdraad afdichtingslijmen van Loxeal voorkomt u dat bouten, moeren, schroeven en andere bevestigingsmiddelen losraken door druk, spanning en trillingen. De lijmen ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole en voldoen aan alle veiligheidseisen en milieuregelgeving.

De schroefdraad afdichtingsmiddelen van Loxeal bestaan uit chemicaliën die zich uitzetten in openingen in het schroefdraad en zich daarna uitzetten. Hierdoor worden kleine gaatjes in het schroefdraad gedicht, om zo lekkage van bijvoorbeeld water, gas en vele andere stoffen te voorkomen. Loxeal biedt veelal lijmen aan voor een permanente dichting. De lijmen worden toegepast in de installatiebranche,  automotive en vele andere sectoren.

Waarom Loxeal lijmen?

• Innovatieve lijmen met een hoge prestatie, veiligheid en efficiëntie.
• Voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, veiligheidseisen en milieuregelgeving.
• 100% ontwikkelt en geproduceerd in Italië met oog voor milieu-impact.

Assortiment Loxeal lijmen

Carel Lurvink biedt u een ruim assortiment schroefdraad afdichtingslijmen van Loxeal. In onze webwinkel vindt u diverse soorten lijmen voor verschillende soorten materialen en oppervlakken. Daarnaast zijn deze lijmen verkrijgbaar in meerdere sterktes, verschillende hoeveelheden en zijn ze geschikt voor verschillende toepassingen. Alle Loxeal lijmen zijn bij Carel Lurvink direct en snel uit voorraad leverbaar.

Carel Lurvink en Loxeal lijmen

Bij Carel Lurvink weten we als geen ander wat er speelt binnen uw bedrijf en welke materialen u nodig heeft als professional. Met onze ruim 130 jaar ervaring bieden we deskundige totaaloplossingen voor kleine en grote organisaties. Het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. We doen er alles aan om onze CO2-uitstoot te verminderen en bieden u een ruim assortiment duurzame producten.