Aquarius van Kimberley Clark


Aquarius (onderdeel van Kimberly-Clark) is een totaal leverancier voor hygiëne- en reinigingsoplossingen voor de werkplek en sanitaire ruimtes in onder meer zorginstellingen, industrie, kantoren, horeca en scholen. Wanneer u opzoek bent naar de ideale hygiëne dispenser voor uw hygiëneproducten, dan biedt de Aquarius dispenserlijn van Kimberly-Clark de uitkomst. Deze dispensers zijn ontworpen aan de hand van een innovatief en compact design om verschillende behoeftes van de gebruiker te vervullen. De dispensers voorzien de gebruiker van maximale hygiëne gecombineerd met maximale efficiëntie en vereisen minimaal onderhoud. Bovendien zijn de Aquarius dispensers stijlvol ontworpen, waardoor u op een eenvoudige wijze een professionele en hygiënische uitstraling kan creëren binnen uw sanitaire ruimte. Door voor Aquarius dispensers van Kimberly-Clark te kiezen, verhoogt u de veiligheid, hygiëne, productiviteit en uitstraling binnen uw sanitaire- en werkruimtes. Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment Aquarius dispensers aan die verkrijgbaar zijn in een zwarte, witte of zilveren RVS uitvoering.

Dispensers voor hygiënepapier

De compacte en innovatieve Aquarius dispensers kunnen eenvoudig samengesteld worden met de bekende hygiënepapier merken Scott en Kleenex van Kimberly-Clark. Binnen de Aquarius hygiënepapier dispenserlijn heeft u de uitgebreide keuze uit handdoekdispensers, toiletroldispensers en poetsroldispensers. Afhankelijk van het type hygiënepapier heeft u binnen het assortiment handdoekdispensers de keuze uit een gevouwen handdoekdispensersysteem of een rolhanddoeksysteem. De keuze voor het type toiletroldispenser is afhankelijk van het type hygiëne papier en dagelijkse verkeer binnen uw sanitaire ruimte. Hierbij heeft u de keuze uit dispenser voor gevouwen toiletpapier, mini rollen of jumbo rollen. De poetsroldispenser binnen de Aquarius dispenserlijn zijn hygiënisch en compact ontworpen en zorgen voor een eenvoudige, duurzame en gecontroleerde uitgifte. Daarnaast voldoen deze poetsroldispensers aan de normen voor voedselveiligheid en zijn hierdoor uitermate geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. 

Handreinigingsdispensers

De Aquarius handreinigingsdispensers van Kimberly-Clark zijn kost-efficiënte dispensers die een hoog hygiëneniveau bewerkstelligen binnen uw sanitaire ruimte. Deze dispensers kunnen samengesteld worden met diverse handreinigingsproducten van de merken Kleenex en Scott. Binnen het assortiment Aquarius handreinigingsdispensers heeft u de keuze uit dispensers met ellenboogbediening of met drukknopbediening. De kwalitatief hoogwaardige Aquarius dispensers dragen bij aan de waarborging van de hygiene, gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en de bezoekers van uw sanitaire ruimte.

Dispensers met oog voor detail

De Aquarius dispensers beschikken over unieke details en eigenschappen. Zo beschikken de dispensers over een afgeronde vormgeving en een strak design zonder vuilinsluiting, waardoor het ontstaan van stof en vuil aan de dispensers voorkomen kan worden. Tevens kunnen de dispensers eenvoudig in één handeling schoongemaakt worden met een doek of een wisser. Daarnaast is een bijvulvenster inbegrepen in het design van de dispensers om de bijvul behoefte eenvoudig te bepalen. De dispensers kunnen met behulp van een drukknop of een sleutel en afsluitbaar slot eenvoudig geopend en afgesloten worden. Tot slot beschikken de dispensers over een uniek anti-overvol mechanisme, waardoor het proppen en verspillen van papier voorkomen kan worden tijdens het bijvullen.