Sun Pro Formula spoelglans 1 ltr
1 liter
2 liter
5 liter

Diversey Pro Formula bestellen?

Diversey Pro Formula biedt een volledig assortiment reinigingsproducten van vertrouwde merken met een professionele formule. Speciaal ontworpen voor de professionele reiniging van keukens, textiel, sanitair en kantoorruimtes.

Het assortiment omvat de bekende merkproducten voor textielverzorging, huishoudelijke reinigers, vaatwasmiddelen en keukenreinigers. Zoals het welbekende Cif, dat al in de jaren 70 in ons land geïntroduceerd werd, toen nog onder de merknaam Jif. De Cif Pro Formula is de professionele variant van dit vertrouwde middel dat veelvuldig gebruikt wordt om keukens en sanitair te reinigen.

Bij Diversey Pro Formula ligt de focus op kwaliteit, prestaties en gebruiksgemak.

Pro Formula huishoudelijke reinigers

De krachtige Pro Formula huishoudelijke reinigers formules van Cif Pro Formula, Andy Pro Formula en Glorix Pro Formula zijn bij uitstek geschikt voor het snel en grondig schoonmaken van zaken zoals: (kantoor)meubels, ramen, vloeren, spiegels, sanitair en keukens en spiegels. Een voorbeeld is de “Cif Pro Formula 2 in 1 sanitairreiniger” die op zeer krachtige wijze kalkaanslag, vuil en zeepresten verwijdert.

Pro Formula keukenreinigers

om de hygiëne van een keuken te waarborgen, biedt Diversey Pro Formula professionele keukenreinigers. Een voorbeeld is de Cif Pro Formula krachtige keukenontvetter. Dankzij de geconcentreerde samenstelling haalt u hiermee supersnel een briljant resultaat. Zelfs het meest hardnekkige vuil verwijdert men met gemak Ideaal voor het effectief reinigen van aanrechtbladen, kookplaten en afzuigers.

Pro Formula vaatwasmiddelen

Om op een grondige en hygiënische wijze uw serviesgoed en keukengerei te reinigen, biedt de Sun Pro Formula-lijn een assortiment professionele vaatwasmiddelen aan. Deze Sun Pro Formula vaatwasmiddelen staan garant voor een stralend resultaat zonder strepen, voedselresten of vlekken. Van professionele glansspoelmiddelen en onthardingszout tot krachtige vaattabletten en vloeibaar vaatwasmiddel.

Pro Formula wasmiddel

Ook voor professionele wasresultaten kan men vertrouwen op de artikelen binnen het Diversey Pro Formula-assortiment. Deze hoogwaardige wasmiddelen en vlekverwijderaars verzekeren een uitmuntende textielreiniging. Kies voor de vertrouwde geur van het wasmerk Omo Pro Formula of van Robijn Pro Formula.