Taski Jonmaster schoonmaaksysteem

Het Taski Jonmaster schoonmaaksysteem van Diversey is een complete oplossing voor microvezelreiniging met talloze opties. Het Taski Jonmaster systeem combineert gereedschappen, machines en chemicaliën voor een optimale microvezelreiniging binnen uw organisatie. Met de ultramoderne schoonmaaktrolley verhoogt u de productiviteit, reiniging en hygiëne op iedere locatie. Het systeem is enorm flexibel, biedt eindeloos veel mogelijkheden en voldoet gegarandeerd aan uw reinigingsbehoeften.

Kies voor uitstekende resultaten en een verminderde milieu-impact met Jonmaster

De microvezeldoeken en andere producten in het Jonmaster systeem zijn gemaakt van kwalitatief goede en herbruikbare materialen. Het toepassen van herbruikbare microvezelproducten levert u en het milieu een aantal merkwaardige voordelen op. Met herbruikbare microvezelproducten reduceert u de hoeveelheid afval, minimaliseert u het gebruik van chemicaliën en verminder u de impact op het milieu aanzienlijk. Een ander groot voordeel van herbruikbare microvezel artikelen is dat het veel meer bacteriën, stof en vuil verwijderd dan traditionele reinigingsmethoden. Het zorgt dus voor een betere hygiëne. Bovendien vermindert u de kosten voor personeel en schoonmaakartikelen aanzienlijk, omdat het systeem een stuk productiever is en efficiënter werkt.

Waarom het Taski Jonmaster schoonmaaksysteem?

  • Totaaloplossing voor microvezelreiniging met talloze mogelijkheden.
  • Herbruikbare microvezel materialen verminderen de impact op het milieu.
  • Efficiënt systeem dat zorgt voor een significant hogere productiviteit, reiniging en hygiëne.

Assortiment Taski Jonmaster producten

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod artikelen voor het Taski Jonmaster reinigingssysteem. Zo bieden we een ruime keuze aan schoonmaakkarren en -trolleys, maar ook veel verschillende reinigingsdoeken, mops, afval- en waszakken. Verder bieden we diverse andere artikelen om uw schoonmaaktrolley efficiënter en completer mee te maken.

Carel Lurvink en Taski Jonmaster schoonmaaksystemen

Carel Lurvink beschikt over een eigen geautomatiseerd magazijn in Enschede. Hierdoor kunnen we u snel de juiste Jonmaster producten leveren en van deskundige artikelen voorzien. We zijn bij Carel Lurvink altijd op de hoogte van de nieuwste eisen binnen uw branche en weten we als geen ander wat er speelt bij u op de werkvloer. Met onze ruim 125 jaar ervaring voorzien we kleine en grote organisaties altijd van deskundige totaaloplossingen op het gebied van hygiëne en veiligheid.