Curver huishoudelijke producten en opbergmaterialen

Al 125 jaar is Carel Lurvink de leverancier van vele A-merken, waaronder Curver. Met de huishoudelijke producten van Curver worden uw alledaagse taken een stuk makkelijker. Met ruim 70 jaar ervaring op Nederlandse bodem is Curver het merk voor al uw kunststof opbergmaterialen, afvalbakken en andere handige hulpmiddelen.

Design en innovatie met Curver

De kernwaarden van Curver zijn altijd al design en innovatie geweest. Het merk blijft dan ook nieuwe gebruiksvriendelijke producten op de markt brengen, die onze huishoudelijke taken steeds een stukje makkelijker maken. Met de artikelen van Curver haalt u gegarandeerd hoge kwaliteit in huis. De producten zijn namelijk ontworpen om een leven lang mee te gaan. Daarnaast fabriceert het merk haar producten grotendeels met gerecycled plastic en experimenteert het bedrijf actief met nieuwe, duurzame grondstoffen. Voor milieubewuste producten bent u bij Curver dus ook aan het juiste adres.

Waarom huishoudelijke producten van Curver?

  • Gespecialiseerd in de productie van kunststof huishoudelijke producten die lang meegaan.
  • Breng structuur aan binnen uw bedrijf met kwalitatief goede opbergproducten.
  • Het ontwikkelen van stijlvolle, praktische en duurzame artikelen staat centraal.

Assortiment Curver

Bij Carel Lurvink bieden we een breed assortiment opbergmaterialen en huishoudelijke hulpmiddelen van Curver. Zo vindt u bij ons de juiste opbergmaterialen voor uw bedrijf, met onder meer opbergbakken, wasboxen en kunststof manden. Maar ook voor uw nieuwe pedaalemmer of afvalbak van Curver bent u bij ons aan het juiste adres. We verzekeren u niet alleen van een duurzaam en kwalitatief goed product, maar ook van een stijlvol artikel.

Carel Lurvink en Curver

Al ruim 125 jaar lang bedienen we bij Carel Lurvink grote en kleine organisaties in diverse branches. We weten wat er speelt binnen uw bedrijf, delen onze kennis en bieden een goede service. Dankzij ons grote magazijn kunnen we de meeste producten van Curver snel en direct uit voorraad aan u leveren.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren