Dreumex handreinigers en luchverfrissers


Dreumex is een toonaangevend producent van specialistische handreinigingsproducten, industriële reinigers en desinfectieproducten. Dit van oorsprong Nederlandse bedrijf, dat inmiddels meer dan 70 jaar bestaat, focust zich op goede handhygiëne. Verder hebben ze hun assortiment in de afgelopen jaren flink uitgebreid om voorop te blijven lopen als het gaat om hygiëne. Het bedrijf blijft bovendien innoveren en stimuleert duurzaamheid.

Dreumex draagt bij aan uw gezondheid

Dreumex staat bekend om haar desinfectiemiddelen en handreinigingsproducten. Hygiëne en netheid zijn essentieel voor alle bedrijven en iedere ruimte. De producten van Dreumex dragen bij aan de gezondheid van uw medewerkers en bezoekers. Daarnaast zijn de producten gericht op het voorkomen van verspreiding van ziekten binnen uw bedrijf. Zo bent u verzekerd van een goede bescherming, reiniging en verzorging.

Waarom producten van Dreumex

  • Bevordert de gezondheid en voorkomt de verspreiding van ziekten.
  • Gespecialiseerd in desinfectiemiddelen en handreinigingsproducten.
  • Totaaloplossing voor toiletruimtes en zware vervuiling in de industrie.

Assortiment Dreumex

Bij Carel Lurvink bieden we u diverse Dreumex artikelen, waaronder een handreiniger, luchtverfrisser dispenser en een navulling. Alle producten in ons assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar. Dankzij ons eigen magazijn kunnen we snel en deskundig leveren zoals u dat wenst.

Carel Lurvink en Dreumex

Al meer dan 130 jaar staan we kleine en grote organisaties bij met deskundige informatie en advies. We weten wat er speelt in uw branche en kunnen u voorzien van kwalitatief goede producten die voldoen aan de nieuwste eisen. Net als Dreumex vinden we het belangrijk om te blijven innoveren en stimuleren we duurzaam ondernemen. We helpen u graag aan een duurzame totaaloplossing voor een schone en veilige werkomgeving.