Klingspor slijpfiberschijf CS 561 115x22mm k60 10
115 mm
125 mm
180 mm
korrel 60
korrel 36
korrel 50
korrel 100
korrel 24
korrel 80
korrel 16

Klingspor

Schuur- en slijpmaterialen

Carel Lurvink is leverancier van veel bekende merken, waaronder Klingspor. Klingspor is wereldwijd een van de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige producten voor de bewerking van oppervlakken en het doorslijpen van materialen. Het motto van het bedrijf is ‘alles uit één hand - van ontwikkeling en productie via advies tot en met de service’. De visie van Carel Lurvink sluit hier goed op aan. Klingspor zet zich al meer dan 100 jaar in voor wereldwijde standaards in de schuur- en slijptechnologie. Met 36 productie- en verkooplocaties maakt Klingspor het mogelijk om makkelijk in te spelen op de wensen en eisen van de markt.

Waarom Klingspor?

  • De allernieuwste fabricagetechnieken.
  • Betrouwbare technologie.
  • Ruime keuze aan producten.

Assortiment Klingspor

Bij Klingspor worden er ruim 50000 artikelen geproduceerd uit verschillende productgroepen zoals onder andere schuurmiddelen op onderlaag, doorslijpschijven, afbraamschijven, vlaklamellenschijven en slijpmoppen voor de meest uiteenlopende schuur- en slijptoepassingen. De vaste waarden, zoals kwaliteit, betrouwbaarheid en een perfecte service, gecombineerd met de nieuwste fabricagetechnieken, vormen de basis voor het succes van de Klingspor producten. Hierdoor behoort Klingspor tot een van de leidende producenten van de schuurmiddelbranche. Carel Lurvink heeft meer dan 40 Klingspor schuur- en slijpartikelen. Het assortiment bestaat uit onder andere rollen, stroken, vellen en schijven in veel verschillende maten. Bekijk het assortiment eens.

Carel Lurvink en Klingspor

Bij Carel Lurvink bedienen we al 130 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat speelt op de werkvloer en bieden een zeer ruim assortiment. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren. We adviseren u graag over de verschillende Klingspor artikelen en het gebruik daarvan.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze Klingspor artikelen:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.