Wypall, poetsdoeken voor de professional

 

Kimberly-Clark is met het merk Wypall marktleider op het gebied van professionele poetsdoeken. De poetsdoeken zijn ontworpen voor uiteenlopende reinigings- en hygiënevraagstukken binnen de voedingsmiddelenindustrie, productie-industrie, retail en gezondheidszorg. De toepassing varieert van het verwijderen van stof of vloeistoffen tot het afvegen, absorberen en reinigen van hardnekkige (industriële) vloeistoffen. De poets- en werkdoeken van Wypall beschikken over een sterke structuur en een sterk absorberend vermogen, waardoor hardnekkig vuil op een effectieve en efficiënte wijze verwijderd kan worden. Door voor Wypall te kiezen, kiest u automatisch voor kwalitatief hoogwaardige en hygiënische poetsdoeken die bijdragen aan het creëren van een hygiënische en veilige omgeving. Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment Wypall poetsdoeken aan. De poets- en reinigingsdoeken zijn verkrijgbaar in diverse formaten, eigenschappen en kleuren. Hierdoor kunt u eenvoudig de juiste poetsdoeken vinden, die aansluiten op uw reinigingstaak, reinigingsmethode en werkomgeving.

Codering Wypall poetsdoeken en werkdoeken 

Binnen het aanbod Wypall poets- en werkdoeken worden de diverse poetsdoeken en toepassingsmogelijkheden gekenmerkt door een unieke code. De Wypall L doekenserie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige en hygiënische poetsdoeken, die geschikt zijn voor eenmalig gebruik. De disposable doeken zijn gemaakt van Airflex materiaal, dat gekenmerkt wordt door een unieke vezelstructuur waardoor de doeken zeer absorberend, sterk en volumineus zijn. De Wypall X serie bestaat uit duurzame herbruikbare poetsdoeken, die uiterst geschikt zijn voor zware vuilverwijdering of voor reguliere reinigings- en onderhoudswerkzaamheden. De herbruikbare doeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor reinigingstaken met behulp van kleurcodering gescheiden kunnen worden en kruisbesmetting voorkomen kan worden. Tot slot kunnen de poetsdoeken van Wypall zowel nat als droog gebruikt worden en eenvoudig gecombineerd worden met de dispensers van Kimberly-Clark. 

Poetsdoeken en werkdoeken voor iedere reinigingstaak

De keuze voor een poetsdoek is afhankelijk van de reinigingstaak en omgeving waarin de taak wordt uitgevoerd. Wanneer u opzoek bent naar poets- en werkdoeken voor de reiniging van ruwe en sterk vervuilde oppervlakken en de beheersing van uw industriële processen, dan bieden de Wypall X80 doeken de uitkomst. De hydroknit technologie van deze doeken zorgt voor een uiterst absorberend, sterk en duurzaam vermogen. Hierdoor zijn de sterke poets- en werkdoeken bestand tegen de meeste oplosmiddelen en kunnen ruwe, vettige, olieachtige en stoffige oppervlakken efficiënt gereinigd worden. Tevens zorgt deze technologie er ook voor dat de doeken licht aanvoelen, hoog absorberend zijn en residu verminderend werken. Wanneer u echter opzoek bent naar een poetsdoek waarmee gereedschappen, materialen of moeilijk bereikbare oppervlakken gereinigd kunnen worden, dan zijn de X60 doeken uitermate geschikt. De L10 disposable roldoeken en de herbruikbare X50 of X80 doeken zijn uiterst geschikt voor omgevingen waarin het belang op hygiëne vooropstaat. Deze doeken zijn gecertificeerd voor voedselcontact, waardoor deze doeken uitermate geschikt zijn voor de voedingsmiddelenindustrie.