Scott van Kimberley Clark

Scott is één van de bekende merken op het gebied van hygiënepapier van Kimberly-Clark. De hygiëneproducten onder het merk Scott voorzien de gebruiker van maximale gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie gecombineerd met onverminderde hygiëne. Door voor de oplossingen binnen het merk Scott te kiezen, kunt u erop vertrouwen dat u op een slimme wijze de hygiëne binnen uw omgeving waarborgt. 

Hierdoor kunt u eenvoudig aan de behoeftes van uw medewerkers en bezoekers van sanitaire- en werkruimtes voldoen. Tevens stellen de producten van Scott u in staat om de steeds veranderende eisen van uw bedrijf te beheren. Het merk Scott levert eenvoudige hygiene oplossingen die helpen de productiviteit van uw sanitaire ruimte of werkplek te optimaliseren en tegelijkertijd de hygiëne te waarborgen. Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment aan op het gebied van Scott hygiënepapier, handreinigingsproducten en passende dispensers.

Hygiënepapier

Binnen het merk Scott kunt u kiezen uit een totaalaanbod van hygiënepapier producten die u helpen om ongekende efficiëntie en hygiëne te bewerkstelligen zonder het verlies van kwaliteit. De hygiëneproducten kunnen eenvoudig gecombineerd worden met de Aquarius dispensers om uw hygiënesysteem compleet te maken. Wanneer u opzoek bent naar hygiënepapier dat een hoogwaardige en hygiënische ervaring biedt met het handen drogen, dan bieden de rolhanddoeken of gevouwen handdoeken van Scott de uitkomst. Afhankelijk van het dagelijkse verbruik en uw voorkeuren kunt u kiezen uit een grote handoekrol, slim handoekrol, intergevouwen of multi gevouwen handdoeken. Binnen het assortiment Scott toilettissues worden diverse formaten aangeboden die het onderhoud en afval binnen uw sanitaire werkruimte minimaliseren. Hierbij heeft u de keuze uit gevouwen tissues, kleine rollen, jumbo rollen en combirollen. De Scott toilettissues zijn uitermate geschikt voor situaties waarin efficiëntie essentieel is en zorgen ervoor dat de netheid in drukbezochte ruimtes eenvoudig wordt gewaarborgd. 

Handreinigingsproducten en hygiënische reinigers 

Om uw hygiëne systeem compleet te maken biedt het merk Scott diverse handreinigingsproducten aan, die bijdragen aan de hygiënische bescherming en het welzijn van uw medewerkers en bezoekers van uw sanitaire ruimtes. Binnen het assortiment handreinigingsproducten heeft u de keuze uit standaard foam reinigers en foam reinigers voor elektronische dispensers. Wanneer u opzoek bent naar een foam reiniger met een subtiele geur en kleur, dan biedt Scott Essential luxe foam de oplossing. De foam handreinigingsproducten zijn eenvoudig te instaleren binnen de Aquarius dispensers en zijn uitermate geschikt voor drukbezochte sanitaire ruimtes. Naast de handreinigingsproducten, heeft u ook keuze uit toiletbril- en oppervlaktereinigers. Deze gebruiksvriendelijke ontsmetters kunnen eenvoudig op toilettissues worden gesprayd om de toiletbril mee af te nemen. Kortom, de handreinigers en ontsmetters van Scott bevorderen de hygiëne binnen uw sanitaire ruimte en waarborgen de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en bezoekers.